Kjennetegn på stilige damer!

Enkelte damer bare oser av stil. De går og står og puster mote. Spørsmål er om de alltid har vært sånn? Er de født stilige? Les videre om du har lyst å bli en stilig dame som oser av glamour.

 

Du har sett de på gata. Dama som alltid kler seg bra, har de perfekte klærne og oser av selvtillit. Selv har jeg ikke alltid vært sikker i min stil og det er først etter jeg fikk min første datter at moteinteressen kom for fullt. Det første jeg gjorde for å finne min stil var å ID-10046376tenke gjennom hvem jeg ville være. Hvem var mine moteikoner og hva hadde de som jeg ikke hadde. Penger har ikke så mye å si, du kan fint finne klær til en billig penge og se bra ut.

Men av og til vil du unne deg selv litt ekstra og da er det viktig at du vet hva som passer best til deg og din stil. For å bli en stylish dame kan du følge noen enkel råd. De franske kvinnene er jo ofte kjent for å ha en look to die for. De ser bare alltid så fantastiske ut – uten å prøve!

Men ikke bekymre deg. Du kan også bli en lekker diva på gata. Les videre for mine beste tips for å få en stil du vil elske.

 

 

 

 

 

 

 

10 ting stylishe damer gjør annerledes!

 

  1. De kjenner sin stil og sin kropp. De nekter å kjøpe noe som ikke sitter bra på deres figur og de handler aldri noe som ikke de kommer til å bruke.
  2. De kjøper sexy undertøy – om det så er bare til seg selv. De vet at det å føle seg bra innerst til ytterst er ett must for dem.
  3. De går alltid med høye hæler for å virke mer selvsikker eller for å komme opp til mennenes nivå. De har gjerne flere par i både sort, nude og hvitt
  4. De kjøper kvalitet fremfor kvantitet. De ser heller på passformen og legger penger i en god kåpe de VET det kommer til å bruke istedenfor å kjøpe 3 billige på H&M.
  5. Sminker seg enkelt hver morgen. Rutinen deres er kort og kjapp. Litt foundations, concealer, solpudder, blush, mascara og en gloss eller en leppestift.
  6. Legger ikke mye tid på hår men lar det se tilfeldig bustete ut med saltvannspray eller myke krøller.
  7. Sparer til designervekser og designer sko som løfeter ett ellers billig antrekk. Har du en litt dyr veske vil hele antrekket løftes.
  8. Spiser det de vil for å holde seg slank. Alt med måte. De driver ikke å trener i det uendelige, lett gange og jobb og litt vekter 3 ganger i uka.
  9. De nyter livet med kaffe, te og en god bok. Stylishe damer vet å sette pris på livets goder og liker å slappe av med yoga, meditasjon og velvære.
  10. De føler det i sitt hjerte når de bare ha en ting når de er på shopping. Dersom de føler samme gleden dagen etter de har sett den flotte veska går de tilbake og kjøper den.

 

Verre er det ikke. Dersom du har lyst å få en makeover kan du følge disse rådene her og vips er du også blitt en stylish dame som blir lagt merke til på gata.

Snart kommer jeg med ett superbra nettbasert Stilmakeoverkurs du må få med deg. I kurset vil du kunne få eksakte råd til hvordan du får en garderobe makeover, du lærer å legge makeup som en Hollywood stjerne og du vil kunne finne ut hva som passer akkurat din stil og din figur. Kommer mer info om kurset snart.

P.S Nå er det siste uke med sommersalg på Stilguiden min. Om du vil sikre deg den til kun kr 150,- kan du gjøre det NÅ her. 

 

Ha en fortsatt flott sommer!

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits