Kle deg trendy på 17 mai!

Er du en av de som ikke går med bunad på 17 mai eller kanskje du rett og slett har lyst til å la bunaden ligge i år? Da skal du lese videre for tips til trendy antrekk i rødt, hvitt og blått.

 

324442978-249c4483-0dcb-46e6-9d09-dbf0a7aed0bb

Mai er endelig her. Påsken som var sen i år er forbi men nå kan vi glede oss til mange fridager og ikke minst 17 mai. Det er jo tross alt hele Norges bursdag og da er det lov å feire med kaker, is,brus og nye antrekk. Hvis du er lei av å gå i bunad og har lyst å kle deg trendy på 17 mai kan du få mine beste tips. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått i tog og frøset eller hatt vonde sko på og bare gledd meg til å komme hjem og ta av finstasen. Sånn skal det ikke være, det er mulig å kle seg behagelig og trendy på samme tid.

 

Når det kommer til farger så synes jeg det er gøy å bruke rødt, hvitt og blått sammen på denne dagen. Fargene er friske og fine og du føler stolthet av å bære dem. Mix og match sko, belter, gensere, bukser, kjoler, hatter, pannebånd i disse fargene og finn en kombinasjon som passer deg.

Tips til hvordan du kan kle deg på Norges nasjonaldag!

 

 

 

 

17 mai

 

– Bruk kule joggesko eller ballerina sko til dine kjoler. Disse er mye mer behagelig å gå med en hel dag enn hva pumps er. Skal du på en middag som er litt finere tar du bare med pumpsene i veska og skifter om. Joggesko er noe av det kuleste du kan gå med til skjørt og kjoler nå i vår. Etter vi så Chanel på catwalken med sneakers er dette blitt stuerent og du kan trygt investere i ett par fine.

– En hvit cardigan eller dressjakke er fin å ha utover kjolen om det er litt kaldt i været.

– Gå for tilbehør i rødt. Røde vesker, belter eller rød neglelakk frisker opp og gir antrekket en fin touch.

– Lakk neglene i rødt hvitt eller blått denne dagen.

– Gå for store romslige vesker der du kan få plass til paraply, gode sko, makeup osv som du måtte trenge.

– Ikke kjøp ett fullstendig antrekk som du bare kommer til å bruke 17 mai. Tenk variasjoner og hvordan du kan mikse og matche plaggene.

 

Håper du fikk litt ny inspirasjon til hvordan du kan kle deg på 17 mai. Har du lyst å lære mer om hvordan du kan få din egen stil kan du sjekke ut mitt nettbaserte stilkurs her. 

 

OBS! Har du ikke kjøpt stilguiden min enda kan du nå få GRATIS frakt og 20% om du oppgir kode MOMSANDGRADS.

 

Håper du får en super 17 mai og en flott mai måned.

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Meld deg på nyhetsbrev og få boken som gir deg mer tid i hverdagen.

Få mer tid i hverdagen og nå dine mål!

Del dine meninger her:
Blogglistenhits