Kleskoder i barnedåp!

Skal du snart i en barnedåp og er rådvill om hva du skal ha på det og hva som sømmer seg? Les videre jeg har tipsene for deg.

 

0ed9d4034c0b6d556c77882c4dd07389

Vi sliter vel alle med å finne de riktige klærne til spesielle anledninger. En barnedåp eller navnefest kan være en slik anledning der du ikke vet hva som sømmer seg og hva du bør satse på.

 

Jeg skal selv i barnedåp om ikke lenge og har derfor tenkt nøye på hva som kan være fint å kle seg i. Hvis du i tillegg skal være fadder vil jo fokus være ekstra på deg og da bør du ihvertfall være bra kledd. Dette skal jo være en fin dag for dåpsbarnet og familien rundt så å kle seg i litt pene klær som ikke er for fargesterke er lurt å tenke på.

 

Når det kommer til barnedåp/navnefest finnes det egentlig ingen kleskoder. Men likevel vil jeg fraråde å komme i sort fra topp til tå. Satse heller på duse fine farger som pasteller, beige, kremhvitt etc.

Skuldrene skal jo som regel alltid dekkes til i kirken og da har du bare med ett sjal/cardigan som du slenger over deg.

 

Du kan hente mye fin inspirasjon om du googler de kongelige når de er tilstede i barndåper. Kronprinsesse Victoria av Sverige hadde på seg en nydelig kjole i sin datters barndåp.

Her kommer litt inspirasjon til hva du kan gå for om du er gjest/fadder i en barndåp.

 

 

 

barnedåp

Håper du fant litt inspirasjon til neste gang du skal i en barnedåp. Har du lyst å lære om hva som kler deg av farger kan du lære alt i Stylistaz stilkurs som du kan kjøpe her. Kurset gir deg den letteste veien til en ny stil som gjør at du sparer tid, frustrasjoner og penger på bomkjøp. Kjøp kurset her.

Ha en flott uke!

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits