Konkurranse

bb

 

IMG_3765

På tide med en ny konkurranse hvor dere kan vinne et sett med disse utrolig gode produktene fra Bumble and Bumble. (Se artikkel lengre ned) settet består av en shampo og balsam i 50 ml som er spesielt gode for dere som trenger litt volum og boost til vinterhåret.

Alt du trenger å gjøre er å gjøre er å skrive hva du ønsker tips om til festsesongen. Alle som kommenterer innen fredag er med i trekningen.

 

Tina

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Finetrine says:

Jeg vil gjerne lese om tips for en helhetlig look for julesesongen. Kjoler, accessories, make-up, veske og sko!

Dette er artig å se mer til:
-Dramatiske øyne.
-Hvordan enkelt feste løsvipper (både hele og punkter)
-Hvor man plasserer skimmer for å fremheve ansiktet
-Sotete dramatiske øyne!
-Hvordan “fornye” den lille sorte!

HildeM says:

Jeg vil gjerne ha tips om hvordan man kan feste løsvipper uten at man blir seende ut som en drag-queen!

hilde says:

Hei vil gjerne se flere video om festsminke og hvordan lage enkle hårfrisyrer:) Super blogg 🙂

Lene says:

Hei! Jeg vil gjærne se hvordan man legger fin øyenskygge til lyst hår, gjerne hvis man feks skal på fest – passer jo fint nå som julen nærmer seg, ikke så lett og få til noe som framhever seg uten at det blir for mørkt. Øsnker også noen kule tips til hvordan ordne håret til julebordet – gjærne som video! 😉

Sara says:

Jeg vil lese og se videoer om vinter sminke!!

Emil says:

Hva med noen tips til oss gutta om hvordan vi bør kle oss i årets julebord-sesong for å være frampå motefronten 🙂 Den sorte dressen er jo standard, men hvordan kan vi sprite det litt opp?)

maria says:

Jeg jobber ikke, så det blir ikke noe julebord på meg i år. Derfor kunne jeg godt tenke meg tips om hvordan man kan pynte seg litt ekstra til hverdags i juletidene uten at det blir for mye. Særlig i forhold til sminke, der det vanligvis går i veldig enkel hverdagssminke og “å ta den helt ut” til fest.

Julie says:

Jeg vil ha tips til hvordan man lager smokey eyes uten at det blir for dystert, også hadde det vært fint å få noen tips til hvordan man burde sminke seg hvis man vil se smashing ut med rød leppestift.

Hadde vært fint å få mer informasjon om hvilke kjoler som er en sikker vinner til jul.

Maiken says:

Jeg vil gjerne se ulike tilbehør, smykker osv kan matches med ulike kjoler. Gjerne få tips til fine måter å sminke seg på. Rett og slett tips til hvordan du kan se smashing ut på fest.

Katrine says:

Hei – jeg vil gjerne ha tips om hvordan jeg kan lage enkle festfrisyrer, gjerne med løshår også. Jeg er så dårlig på å eksperimentere med håret mitt og ender opp med den samme kjedelige frisyren hver gang = håret rett ned…Takk for kul og inspirerende blogg!

Mona says:

Hei. Jeg vil gjerne lese om hvordan man kan bruke forskjellige tilbehør og skape forskjellige antrekk med f.eks. samme kjole. Da trenger man ikke kjøpe flere kjoler til festsesongen 🙂

Blogglistenhits