Konkurranse

REN

Jeg har jo vært så heldig å fått testet REN sin fanstastiske hud- og kroppspleie serie. Kommer tilbake med en utfyllende artikkel på alle produktene. Nå kan en av dere  kjære lesere vinne en 50 ml body wash fra REN. Neroli and Grapefruit Zest Body Wash er en forfriskende kroppsvask basert på naturlige ingredisenser. Den dufter herlig og er 100%  fri for sulfater og silikon som kan irritere huden.

For å vinne denne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på hva som gjør at nettopp du stikker innom vår blogg. Vinneren utropes 15 november. Lykke til:-)

 

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Anita says:

Jeg leser bloggen deres fordi dere skriver om mote på en måte som er oppnåelig for Hvermannsen 🙂

philde says:

Flott blogg,er ofte innom og leser :))

Janicke says:

Hei. Liker å følge med på moten, men det er fort gjort å falle litt av lasset om man selv må innhente all infoen som man får ved å se på siden deres. Er innom hver dag og senest i går gikk jeg gjennom gamle artikler for å finne ut hva jeg skulle bestille av make up på nettet. Har også handlet klær etter å sett de omtalt hos dere. Fortsett den supre jobben!
Digga dåkker!

stylistaz says:

Så bra! Var innom din også, kjempeartig! Tror jeg skal skrive en julgaveliste jeg også å legge ut. Tror smykkene fra Glitter blir suksess, var mange fine. Tina

Rita says:

Dåkker va innom mæ på jobb da dåkker sku finne greier til photoshooten. Æ blei jo så klart kjempenysgjerrig, så æ MÅTTE bære ta turen innom bloggen dåkkers førr å se ka dåkker holdt på me! Har blogg sjøll, og syns det e kjempearti å lese ka andre driv med, og samtidig få masse inspirasjon! Likte bloggen dåkkers veldig godt, og den e selvfølgelig kommen på mi blogglista 🙂

Hilsen
http://ritamichelle.blogspot.com/
🙂

Dina64 says:

Jeg liker veldig godt å følge med på hva som er trendy i øyeblikket, men også se hva som kommer i nærmeste fremtid.
Synes siden er kjempeflott og gir mange supre tips! Tuusen takk for det!

Klemmer fra Dina64! 🙂

HildeM says:

Jeg har fulgt dere siden dag 1, og elsker mote – men har stor glede av make-up tipsene deres også. I tillegg er dere jo de beste stylizta-jentene i hele Bodø 🙂

momoiro-chan says:

Jeg har fulgt bloggen til Camilla i nærmere to år, og da ble det naturlig å følge henne videre til denne bloggen også. Synes det samarbeidet dere gjør fungerer veldig bra. Dere har en spennende og interessnt blogg som er morsom å lese 🙂

maria says:

det var helt tilfeldig at jeg fant denne bloggen, da måtte jeg lese langt tilbake i innleggene og få med meg det jeg hadde gått glipp av. Siden da har jeg vært innom hver dag. prøver å få med meg alt av mote, sminke og hårtips jeg kan komme over, og dere er en god kilde:) likte særlig innlegget med tips til neste års moter. Synes det er vanskelig å selv sortere alt fra catwalken, derfor er det supert med litt veiledning. Dessuten virker dere veldig troverdig i innleggene, jeg får inntrykk av at dere har en del peiling på det dere skriver om. Og for meg er det veldig viktig.

hilde says:

Så også reportasjen i an og fann ut at æ måtte sjekk bloggen:O Syns den er kjempebra. At dere har med både om klær ,sminke ,hår og tips kor man får tak i produkter litt billigere. Og at dere testa forskjellige produkter og kommenterer d. Syns æ har fått masse lure tips:))

Julie says:

Etter å ha sett moterepotasjen deres i AN(?) så fant jeg ut at jeg skulle sjekke ut bloggen deres, og etter det var jeg hekta. Jeg er innom bloggen opp til flere ganger om dagen. Grunnen er fordi dere skiver om mote og sminke noe som jeg er veldig opptatt av, i tillegg skriver dere veldig bra. Hadde det ikke vært for dere ville jeg aldri tenkt på å gå inn på H&M sin nettside for å få tak i Jimmy Choo. Bloggen deres er så utrolig bra, men jeg synes dere kan begynne å bruke litt mer av deres egne bilder for da får dere en litt mer personlig moteblogg.

Blogglistenhits