Konkurranse- blå elektrisk neglelakk fra e.l.f

IMG_0014

Jeg er kjempefornøyd med min neglelakk fra e.l.f. Den tørker kjapt og sitter bra på. Ett strøk er nok. Nå kan du vinne en kul elektrisk blå fra e.l.f.

 

Alt du trenger å gjøre er å gi en liten begrunnelse i kommentarfeltet på hvorfor nettopp du skal vinne den. Konkurransen avsluttes 1.des.

Lykke til:-)

DSC00677_edited

 

 

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Dina64 says:

Jeg vil gjerne være med fordi jeg til dags dato ikke har funnet en negellakk som tørker skikkelig uten at jeg må vente til tolmodigheten renner helt ut! ;o) Greier aldri vente til den er heeelt tørr, og får alltid minst en negl som ser ut som sandpapir på overflaten! Har kjempelyst til å prøve denne som tørker fort og sitter godt!!

Hilsen Dina64! :o)

natalie says:

Hei Hei:)

Jeg ønsker å vinne denne negelakken fordi jeg ikke har noen fargede negelakker fra før.
Jeg har i alle år brukt transarente lakker, men nå har jeg fått så mye pes fra venner at jeg er nødt til å fiffe opp “negelakk- samlingen min” 🙂
Supert om dere kan gi meg min første:)

Ronny Andersen says:

Eg bør vinne denne fordi eg vil gi den til min kjære

HildeM says:

Jeg vil vinne fordi også gravide kan stæsje seg opp, så denne vil kle meg skikkelig når jeg skal på julebord 🙂

Camilla says:

Jeg synes jeg skal vinne denne negellakken, fordi jeg bruker mye neggelakk og vil gjerne pynte meg med en ny farge nå som det nærmer seg jul og greier : )

Etter at jeg leste om at dere hadde bestilt fra elf, og at det var gode produkter derfra, har jeg tenkt til å bestille. Men kunne gjerne tenkt meg denne negellakken, slik at jeg selv får prøvd ut i allefall et av produktene før jeg bestiller etter jul, når jeg har fått penger : )

Ingrid says:

Jeg synes også det er vanskelig å komme med en god begrunnelse på hvorfor akkurat jeg burde vinne denne flotte negelakken! Men jeg synes jeg fortjener å pynte meg med en kul negelakk etter en veldig lang og tung eksamensperiode!

Jeg har ikke prøvd noe fra dette merket, men jeg har fulgt med deres blogg en stund, og sett at dere har snakket om disse produktene, og har veldig lyst å prøve selv!

Julie says:

Det var et vanskelig spørsmål, for jeg vet ærligtalt ikke hvorfor akkurat jeg burde vinne denne neglelakken. Elektrisk blå er jo utrolig kult, og jeg mener selv at det er ganske vanskelig å finne sånne neglelakker i lille Bodø. Kan hende at det er mye av det her, men har liksom aldri sett det.

Har hørt ganske mye positivt om e.l.f. men har ikke prøvd det ut selv, så det hadde vært fint å få prøvd ut et produkt fra dem selv om det ikke er verdens største produkt.

Blogglistenhits