Konkurranse!!!

 

DSC00293

 

Vi har vært så heldige å fått testet de nye kule runde leppepomadene fra eos. Dere kan ikke ha unngått å se de fargesprakende runde små eggene som ligger rundt omkring på diverse parfymerier. Isåfall er det bare å ta turen innom for dette er vinterens must. Du kan også kjøpe disse her for kr 79,-.Lekkert design, herlig duft og en drøm for såre eller tørre lepper. Disse må dere teste. 

For å få lepper som ser velpleide og sunne ut, har eos laget en 95 % økologisk, 100 % naturlig lip balm helt fri for petrolatum og parabener. Full av antioksidant-rik vitamin E, lindrende sheabutter og jojobaolje. eos lip balm holder leppene fuktige, myke og utrolig glatte. Den har en innovativ, vakker og delikat emballasje. Enkel og perfekt formet til leppene dine. eos smooth sphere organic lip balm finnes i tre behagelige smaker: honeysuckle honeydew, summer fruit og sweet mint.

Langvarig fuktighet:

  • 100% naturlig og USDA økologisk sertifiserte
  • Laget med 95 % sertifiserte økologiske ingredienser
  • Petrolatum-fri og paraben-fri
  • Revolusjonerende design påføres direkte på leppene
  • Soft-touch emballasje med twist- off topp i friske, sofistikerte farger

En av våre søte lesere kan bli den heldige vinneren av en leppepomade fra eos ved kun å kommentere i kommentarfeltet innen lørdag 3 okt 2009. Vi ønsker å vite hva dere vil lese om på bloggen vår. Sleng inn en kommentar så blir vi superfornøyd:-)

 

..

Tina og Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

Hei

Flott med tilbakemelding. Skal absolutt legge ut mere om det. Si bare ifra hvis det er noe spesielt du vil ha. Har planer om å legge ut litt mer om hvordan man får en bestemt look fremover, (rocka, 80 talls, 40 talls, få looken til en celebrity etc.) blandet med generelle tips. Så bare følg med!

Lene says:

Litt mer sminke tips 😀 Elsker bloggen !!

kleiva says:

Savner noen tips for menn 🙂

Maria says:

Superkul blogg! Ha med videoer, sminke og hårtips. Klær, mote, sko osv! Lykke til

Camilla says:

Hei =)
Jeg liker bloggen deres kjempegodt og håper dere fortsetter med den gode jobben dere gjøre : ) Likte kjempegodt videoen dere la ut om hvordan man kan lage krøller med en rettetang, og håper det kan kommer flere videoer ut med tips : ) Synes det er bra dere legger ut mye bilder og slikt, blir inspirert av å se på det, og henter litt ideer fra de forskjellige bildene, og kombinerer dem litt selv slik som jeg vil ha det : ) Keep up the good work : ))

Camilla

Marthe says:

Heia jenta! 😀 Jeg ønsker å lese om outfit og hårstyling – hvordan mekke kule frisyrer! Masse bilder og video er attid kjempedigg!

Forresten, så er det superkult med konkurranser! ^^

Og ja! Har sett den leppomaden flere plasser (kjentfolk), og har hørt mye skryt! Så er supergira på å prøve! ^^ Kjør på jenter!

Kirsti F. says:

Heia!

Syns dokker har en supert blogg med masse gode tips på mange områder! Lykke til videre 🙂

Kirsti

Rita says:

Dåkk har en kjempefin blogg som e bra som den e, så bare fortsett i samme spor:) Masse gode tips å finn her!

Britt says:

Dei der har eg hatt lyst å prøve lenge. Dei ser så fristande ut! 🙂
Eg syns bloggen er veldig bra slik som den er no. Er mest intressert i mote, outfits, trender, sminke og hår. Syns det er supert med videoer slik som Krøllevideoen.

Polhem says:

Hei ,

Hvordan kan vi kontakte dere? Vil gjerne sende dere en mail.

Med vennlig hilsen

Merete/ Polhem PR

minMote says:

Hei, kul side! Har lagt dere til i linkene på min blogg:- Silje

Janicke says:

Heia jenta.
Enda en super artikkel, lære stadig noe nytt av dåkker.
Fortsett på samme måte jenta! 🙂

Hilde Moholt says:

Heia dokker! Elske bloggen dokkers!!! Spesielt var videoen om hvordan krølle håret med rettetang meget bra! Håper på veske-artikkel snart 😉 Stå på! Dokker e de beste!!! spesielt om jeg vinner 😉

bergfald says:

eos er superduper! elsker den røde! syns bloggen deres er super. kunne gjerne tenkt meg til å sette mere antrekks poster – trenger litt inspirasjon, og liker å se hvordan folk/dere kombinerer ting, som evt jeg ville brukt annerledes! liker veldig godt skjønnhets/sminke postene deres. so keep up the good work, girls:)

Line Holdal says:

Super blogg jenter!

Har brukt eos i et halvt år, super bra- anbefales på det varmeste:)

toni says:

you guys have an awesome blog! im always checking it everyday since i found your blog. I hope ill have the chance to win this infamous lip balm.

Blogglistenhits