Kos deg inne i kulda i comfy antrekk!

Er du lei av kulda og prøver å holde varmen i joggebuksa foran peisen? Her kommer tips og råd til comy antrekk som holder stilen og komforten oppe!

 

ID-100102301

 

Januar er virkelig en kald måned og hva er vel bedre enn å krype under pleddet men en god bok, drikke en kopp god varm te og kose seg framfor peisen med litt fin musikk til. Men er du en av de som hopper rett i kosebuksa/joggebuksa når du kommer hjem? Da er du ikke alene. Dette har jeg forsket litt på og de fleste jeg har spurt skifter faktisk bukse når de kommer hjem fra jobb. Som regel dreier det seg da om en utvasket joggebukse fra 90 tallet eller en turbukse som har sett sine beste dager.

Å kle seg comfy behøver ikke gå på bekostning av null stilfølelse. Det finnes mye fint å kle seg i som gjør at du er komfortabel, holder varmen og stilen oppe.

Jeg har funnet fram til ulike kombinasjoner du kan kle deg i for å være en sofadiva med stil:-) Fram med vinglasset, på med dvd seriene og krøll deg opp i disse flotte antrekkene. Du fortjener å skinne selv i sofaen og skulle noen ringe på døra uventet, da har du ingenting å frykte!

 

koseklær

 

Her har jeg satt sammen ett lite collage med deilige comfy koseklær fra H&M. Ting du fint kan bruke som koseklær er følgende:

  • Yogabukser sammen med en løs topp
  • Silkebluser men en ullcardigan og en fin sort treningsbukse
  • Deilige ullsokker i fluffy materialet eller strikkede lester
  • Fine tøfler som ikke ligner på bestemor sine
  • Gode store strikkegensere ala Skappelgenseren med ett par tights til og kule sokker

 

En annen ting du kan gjøre er å kjøpe deg ett par kule pysjamaser. Disse er fine og ser ikke ut som nattøy. Her er ett lite utvalg fra H&M.

comfy1

 

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva er din guilty pleasure når det kommer til koseantrekk? Skriv kommentar nedenfor og del med oss.

P.s. Nå har jeg satt ned prisen på stilboken så om du vil en en fullstendig stilguide som gir deg råd fra A til Å kan du sikre deg den nå.

Håper du får en fin uke!

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits