Krem i kulden?

Hvordan kan denne beskytte meg mot minusgrader når den inneholder en stor andel vann?

Har fått mange spørsmål om kuldekremer og hvilke som fungerer best når det er på det kaldeste.

Debatten rundt kuldekrem er veldig splittet. De aller fleste leger mener kuldekremen tjener mot sin hensikt når det er mange kuldegrader fordi den enten inneholder vann, eller fordi den kapsler inne fukt som svette, som igjen er med på å transportere kulde i høyere grad. Det er jo også en tankevekker at navnet Cold Cream egentlig kommer fra at kremen skulle føles kald og frisk på huden, og slettes ikke beskytte fra kulde.

Hvis du skal kjøpe deg en kuldekrem (Eller en vanlig krem, hva er en kuldekrem egentlig?) skal du satse på en som er fri for mineraloljer (Kan gi uren hud) og vann(transporterer kulde). Men det beste trikset for å beskytte huden mot kulde er å ikke vaske ansiktet om morgenen og å bruke skjerf foran ansiktet. Det er faktisk hudens eget fettlag som fungerer best mot kulde og dette er en velkjent og utbredt metode blant soldater. 

I tillegg bør man ikke vaske seg eller dusje i glohett vann, men i litt mer lunkentemperatur for å ikke fjerne hudens naturlige oljer. Et siste tips er å smøre seg inn i kremer rett etter vask, men du fortsatt er våt. Da stenger du funkten inne i de ytterste hudlagene.

Elizabeth Ardens Eight Hour Cream er et fantastisk produkt, men ikke i kulden. Den inneholder store mengder vann og mineraloljer som gjør at kulden trasporteres raskere inn i huden.

Rosebud salven derimot inneholder bare pleiende oljer fra roseblader, bomullsfrø og pleiende salve. I og med at olje ikke fryser kan du bruke denne i kulden både på lepper og kinn.

Smør derfor heller inn huden med en fet krem kvelden før, la være å vaske ansiktet om morgenen og husk å beskytt ansiktet på lengre turer med å legg noe foran ansiktet. Mange lar være å beskytte seg fordi man tror at kuldekremen er nok beskyttelse, men det er ikke alltid tilfellet.

Jeg har prøvd det meste av kremer på markedet og jeg får tilsendt veldig mye produkter for testing. Og jeg må skuffe de fleste med å si at jeg ikke tror på at en krem kan gi deg noe annen effekt som er verdt å skryte av, med unntak av å gi deg fukt. Derfor har jeg satset på å finne de beste produktene for fukt, som har lite eller ingen parabener.

Mine absolutte favoritter er:

 

http://stylistaz.com/fem-kremer-til-vinteren

.

.

Tina

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
stylistaz says:

He he.. håper det var til hjelp. Ses til makeup snart.

Åste says:

Takk Tina! Da er det bare å finne fram skiene:)

Blogglistenhits