Kvinner tjen mer penger nå!

Tjen mer penger - få kontroll - spart smart

forside

 

Kjøp boken kun kr 199,-
– Har du lyst å tjene mer penger, få kontroll på din økonomi og spare smartere?

– Har du tenkt på hva framtiden kan bringe av uforutsette økonomiske overraskelser?

– Trenger du å få orden på egen økonomi?

– Vil du lære å bli en kvinne som tør å tjene mer penger?

 

Svarer du ja på noen av disse spørsmålene er denne boken perfekt for deg.

 

Camilla_01

 

 

Mitt navn er Camilla Kristiansen og jeg er Siviløkonom, forfatter og gründer. Jeg har skrevet denne boken til deg fordi jeg vil at flere kvinner skal komme seg opp lønnsmessig i arbeidslivet og tørre å be om mer i lønn. Jeg vil også at kvinner i Norge i dag skal få orden på egen økonomi, følge ett budsjett der de sparer smart og ikke minst tenker over sin økonomiske framtid.

I tillegg vil jeg spre kunnskap om hvor lett det er å håndtere penger når man bare har hodet med seg. Det handler nemlig ikke om hvor mye du tjener men hva du gjør med pengene. Dette vil du lære alt om i denne boken her.

 

ID-100184566

I boken forteller jeg om hvordan jeg har kommet fram til mine økonomiske rutiner og hva jeg gjør for å tenke kort- og langsiktig. Boken forteller deg hvordan du går frem for å få orden på egen økonomi, hvordan du kan tjene mer penger, hva du kan gjøre for å få lønnsøkning og hvordan du kan tjene penger ved å starte din egen bedrift ved siden av.

 

Kjøp boken her:          
Boken passer for deg som:

– Ønsker å tjene mer penger

– Vil få orden på egen økonomi

– Er gründer som vil tjene mer penger

– Deg som har lyst å starte bedrift ved siden av jobben

– Du som føler at du ikke er god nok til å kunne be om mer lønn

– Du som er spirituell og vet at mye handler om å få tankene på rett spor

 

Dette får du:

– En e-bok som gir deg steg for steg guide til å tjene mer penger, spare smartere og ta kontroll over egen økonomi

– 54 sider med læring, inspirasjon og egne fortellinger om hva jeg har gjort

– Boken kan leses både på tlf, ipad og pc. Den kommer i PDF format

– Spesifikke ting du kan gjøre her og nå for å få fart på din økonomi

 

I denne 54 sider E-boken får du spesifikke råd om hva du kan sette i gang med for å tjene mer penger, få kontroll over økonomien, spare smart og tenke på din framtid. Jeg gir deg også råd om hvordan du kan oppnå dine mål.

 

Kjøp boken her:
 

Nå kan du sikre den denne boken til en gunstig pris kun kr 199,-.

 

OBS! Dersom du ikke vil betale med paypal kan jeg sende faktura.

Etter du har betalt boken vil den komme til deg pr mail du oppga når du betalte. Dersom du ikke hører fra meg innen 12 timer tar du bare kontakt på stylistcamilla@gmail.com.

 

Håper du satser kr 199,- på deg selv og gir deg en økonomisk push i riktig retning av flere penger, mer frihet og bedre kontroll.

 

Les hva kunder sier om boken: 

 

“Før jeg leste boken «Kvinner tjen mer penger nå!» var jeg økonomisk i en situasjon som var litt trangere enn jeg var komfortabel med. Etter å ha lest boken og testet ut har jeg tatt følgende grep: ryddet opp i skapene, solgt litt “skrot” og funnet nye kombinasjoner i klesskapet. Jeg har fått resultater som ikke har kostet mye i penger, men jeg har fått komplimenter fra andre. Jeg vil anbefale boken til kvinner som trenger inspirasjon og nye måter å tenke på og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv.

Også har jeg fått bedre tid fordi jeg brukte en ettermiddag (etter å ha tatt stilkurset og lest boka) på å sortere og kombinere klær, sånn at det som er i skapet nå, er ting som blir brukt. Det jeg ikke brukte, ga jeg bort. Jeg gleder meg til alle dine poster fordi jeg får “piff” til å ta grep:-)”

 

 

“Takk for boka som jeg fikk fra deg på mail. Jeg har begynt å lese den, og synes det er interessant å få nye tanker og ideer hvordan man kan vokse som menneske dersom man endrer måten vi tenker på. Vi (jeg og min mann) driver egen bedrift, og flyttet inn i nytt bygg og nye lokaler i fjor ,som vi eier selv,  vi har drevet bedriften i mange år i leide lokaler, så når vi flyttet inn i nye lokaler startet vi ny Butikk med salg av XXXX, og jeg er leder for Butikken og nå er vi i en fase der vi går med tanker og muligheter til å bli enda større så derfor synes jeg boka de er interessant”.