Lev av din drøm!

nytt coverlev av din drøm

 

Har du alltid hatt lyst til å gjøre noe annet ved siden av? Er du redd for å gi helt slipp på din faste jobb men klør etter å starte noe på siden av? Er du kreativ og har noe i deg som du vil dele med omverden? Da kan jeg hjelpe deg i mitt 4 ukers kurs “Lev av din drøm!”.

Kjøp kurset her:
Jeg startet selv på min vei i 2009 og med å blogge og skrive for aviser. Etterhvert i 2010 bestemte jeg meg for å starte opp en bedrift som stylist. I dag har jeg erfart at ting tar tid og krefter men hadde jeg vist det jeg vet nå kunne det tatt 1 mnd så hadde jeg satt ting i system. Jeg vil derfor hjelpe deg i dette onlinekurset. På 4 uker skla du kunne klare å gjøre din hobby/drøm om til noe du kan leve av. Det er superlett å få til men ikke alltid så greit når man ikke får hjelp av none som har gjort dette før.

 

Dette vil du lære i kurset:

Uke 1: Klargjøre for hva det er du ønsker å leve av. Hva skal du tjene penger på?

Uke 2: Klar for å sette din ide ut i livet.

Uke 3: Hvordan kan du sette opp en struktur for din hverdag kombinert med en annen jobb ved siden av?

Uke 4: Hvordan markedsføre seg og tjene penger på din ide?

Dette får du:

  • 4 modulbøker med konkrete oppgaver du må jobbe med i løpet av uken
  • Podkaster fra meg med råd om hva jeg har gjort steg for steg
  • Spørre spørsmål direkte til meg via mail
  • Gratis e-bok “Kvinner tjen mer penger nå” Verdi kr 199,-
  • Tilgang til onlinekurset når du måtte ønske også etter kursslutt
  • Tilgang til en gruppe på facebook med andre som tar kurset
  • Muligheten til å jobbe hjemme i din egen stue med å leve av din drøm
  • Bonus gaver underveis i kurset

 

Hvorfor skal du ta kurset? Fordi du alltid har hatt lyst til å leve av din drøm men ikke kommet igang. Du føler at du trenger støtte og råd av noen som har gått veien før deg. Du har lyst å gjøre mer ut av ditt liv men synes hoppet fra å gå fra fast jobb til å jobbe for seg selv er skummelt. Du liker også tanken på å jobbe hjemme online.

 

Hvem passer kurset ikke for? Det passer ikke for deg som ikke er villig til å jobbe litt ekstra. Det passer heller ikke for deg som tror at du blir rik i løpet av 4 uker. Jeg vil heller ikke anbefale kurset for deg som i utgangspunktet er negativtil det å jobbe for seg selv.

 

Er du villig til å legge inn litt ektra innsats får du i dette kurset mine råd og hva jeg har gjort for å starte og leve av min drøm på siden av jobben. Du kan fint melde deg på andre kurs som er i regi av offentlige etater men dette kurset går rett på sak. Jeg er ikke interresert i å bruke tid på kjedelige ting som du kan lese deg til. Her går vi i dybden og kartlegger hvem du er, hva du skal leve av og vhordan du skla komme igang.

Pris på kurset er kr 1990,-.

Kursstart er fortløpende.

Kjøp kurset her: