Lyst på en helt total hudfornyelse?

Hei dere!

Tenkte å fortelle litt om ett helt nytt hudpleie konsept jeg har startet med. Etter bare noen dager ser jeg jeg at huden min blir helt glatt og oppleves som fornyet. Vet ikke hva det er men dette funker som bare fy. Når man begynner å dra på årene (38 år) da er det på tide å tenke på huden, men om du er yngre eller eldre enn meg kan dette ikke skade.

 

eye_gel hydrating_clay_masque moisturiser2 moisturising_toner

 

 

 

 

 

 

 

Serien heter Skin EssentiA og er selve byggestenen i Environs konsept, dette er produkter alle bør bruke. Med en høy konsentrasjon av vitaminer, særlig A vitamin, virker produktene reparerende på alle skade på huden, inkludert hudaldring og solskade. A vitamin i riktig form og dose vil ikke skape flassing, men vil bare bygge opp hudens eget immunforsvar, mot det optimale som er tilsvarende det vi ble født med. Forskning viser at dette er det som må til for å oppnå best mulig hudfornyende effekt, altså er det rene ungdomskilden.

Her er mine favoritter:

Eye gel: Herlige gele som føles kald og god mot mine poser og linjer og den tørker raskt inn. Noe jeg foretrekker.
Hydrating Clay mask: En rensende og fuktighetsgivende maske i ett, med høy konsentrasjon av vitaminer. Denne brukte jeg i går og huden føles så ren og helt fri for forurensing. Var i London i forrige uke så greit å få vekk all smussen derfra!!
Moisturising Toner: Denne bruker jeg etter jeg har renset huden for å lukke igjen porer og klargjøre huden for fuktighet.
Skin EssentiA 2: Fuktighetskrem som du gradvis trapper opp etter hvert nivå. Det sies at når du har frisket opp alle gamle reseptorer at du har like mye A-vitamin i huden som et barn – du skjønner hva det betyr?!

Kommer tilbake til dere med mer info om denne serien for jeg bruker også produkter for kroppen, Body olje, lotion etc. Stay tuned!

Ha en flott dag!

Camilla xxx

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits