Makeup Revolution London Ultra Eyeshadows lansering

SONY DSC

 

 

Hei dere!

 

Jeg har fått teste ut de nye øyeskyggene fra Makeup Revolution London. De finnes i matte skygger eller skygger med shimmer i så her kan du velge hva som passer deg best. Selv liker jeg begge deler og synes disse skyggene har utrolig god pigmentering. De er lettte og legge og holder seg på hele dagen. Som alltid bør du bruke concealer over øyelokket for å få skyggene til å holde evt en primer for øyelokket. Disse skygene kan aldri i verden sammenlignes med andre billige skygger. Dere vet at jeg kjøper aldri skygger fra Maybelline, Isadora eller andre billige merker for de holder seg ikke på lokket. Men disse holde hva de lover. Best av alt er jo også at det er en god pris på kun 149,- pr palett så jeg ville ha bestillt begge om du var i tivl om du likte den matte eller den med shimmer best. Klikk her for å komme til nettsiden der du bestiller disse palettene.

 

SONY DSC

 

 

Her ser dere bilde av begge palettene. Fine farger som passer norsk smak og stil.

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

Her har jeg brukt Beyond Flawless paletten. Veldig natrulig look med litt smokey eyes slik jeg liker til hverdagsbruk.

 

SONY DSC

 

 

Her kan du se hvilke skygger jeg har brukt. Den første skyggen la jeg på selve øyelokket. De andre to blandet jeg sammen og la i globalen og duste godt ut. Den siste skyggen brukte jeg som highlight under brynet.

 

SONY DSC

 

Her ser du en swatch fra den Falwless Matte paletten. Veldig fin pigmentering.

 

Hvis du har lyst å teste ut disse så må du være rask for de kommer til å bli solgt ut fort. Dette er farger og paletter som passer det norske markedet veldig bra. Skyggene passer uansett hvilken øyenfarge du har og de er lett å jobbe med. Gode koster anbefaler jeg alltid til når du skal legge øyenskygger. Husk å dus godt ut og ikke vær redd for å leke deg med litt nye farger.

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits