Makeupkurs for dummies!

makeupkurs

 

Hei kjære søte deg!

 

Er du en dummie? Nei det trodde jeg heller ikke men jeg vet du kan lite om makeup og er flau over det. No problemos jeg var akkurat som deg engang i tiden. Bare hør på dette eventyret her:

“Det var en gang en jente som ikke kunne sminke seg. Hun kom fra en liten bygd på landet (Lofoten) og hadde knapt prøvd makeup før hun ble 15 år og sminket seg til sin konfirmasjon. Isdora øyenskygge, litt mascara og litt lypsyl var alt hun turde å gå med. Den lille jenta sminket ofte sin venninne med både hell men mest uhell. Blå skygge til blå øyne og rosa kinner var kanskje ikke så fint når man er 14 år?! Jenta ble gamlere men turde ikke prøve nye skumle ting i makeup butikken fordi hun ikke viste hvordan det skulle brukes og hva det egentlig var. Det gikk langt om lenge før hun turde å gå inn i en butikk. Hun ble faktisk over 20 før hun tok mot til seg og testet ut litt mer av disse vidunderproduktene som skulle gjøre henne pen, vakker og ung. Jenta tok mot til seg og testet ut, så masse videoer og prøvde på seg selv og andre med godt hell. Det gikk faktisk så godt at hun endte opp med å ta makeupkurs i London for så å starte som stylist og makeupartist. Alle disse skumle børstene, skyggene og rare begrepene ble plutselig anvendelig og hun levde alle sine dager lykkelig viten om at også hun kunne klare å sminke seg som alle de andre vakre prinsessene i kongeriket. Den dag i dag lever hun fortsatt i en liten by, har liten tid til å sminke seg vakker om morgenen da det har kommet 2 små troll inn i livet hennes som krever full oppmerksomhet og gir henne mindre tid til å speile seg vakker. Men hun lever fortsatt i god tro om at en dag skal hun få mer enn 10 min på badet til å bli norges vakreste prinsesse. Eller noe i den duren der….”

 

Kjenner du deg igjen i eventyret? Kanskje du fortsatt er der at du aldri har lært deg å sminke deg. Du har kanskje alltid tenkt at det er kun pene folk som bruker sminke. Feil, feil og atter feil. I mine øyne er alle vakre det trengs bare å fremheve de beste trekkene og skjule det man liker mindre av.

 

Kjøp kurset her: Kun kr 2990,- 

 
I mitt nye makeupkurs “makepkurs for dummies” vil du lære alt du trenger for å komme igang med å sminke deg. Du er slett ingen dummies men når det kommer til å sminke deg er du det og det er helt ok. Etter å ha tatt kurset får du stålkontroll på alt dette og mer til.

 

annonse

 

Her er hva du lærer:

– Hva de ulike begrepene betyr

– Hva som er de beste produktene

– Hvorfor du skal lære å sminke deg

– Hvordan legge ett godt grunnlag

– Hvordan legge smokey eyes

– Lære å legg en flott bronsjemakeup ala Tone Damli

– Du lærer å legg makeup på 10 min

– En glødende makeup look du kan bruke om du gifter deg, til fest eller til en spesiell anledning

I tillegg kommer det bonuser hver uke og masse nye tips og overraskelser underveis.

 

Kjøp kurset her. Kun kr 2990,-  

 
Jeg er her for å gjøre deg til en smashing hottie som du vil møte i speilet gang på gang og som du ikke klarer å ta øynene fra. For vi driter vel i hva menn synes om oss?! Vi digger å se bra ut for oss selv og alle andre kvinner vi prøver å imponere;-) Mest av alt gjør vi dette for å få mer selvtillit, mestre å se bra ut og vise verden at nei jeg er ingen dummies jeg kan sminke meg jeg også.

Har du lyst å lære om makeup engang for alle kjøp kurset i dag:

Kjøp kurset her:

 
Les hva kunder sier om meg:

 


 

Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!

“Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle!
Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gode tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har).
Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier “Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør”.
Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kapittel om å være gravid og stylish!

Og hva bør garderoben bestå av? Camilla har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapittel, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier “denne kan du kombinere i det uendelige”. For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka 😉

Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.
Dette er en super julegave til mor, venner og kollegaer – hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?”
Hilde Moholt, Hilde M – lykkelig med liten, Mo i Rana


 

Jeg er veldig fornøyd!

“Takk for oppdatert stilguide. Har kjøpt noe av plaggene du først foreslo og er veldig fornøyd. Gleder meg til å se på de nye forslagene”


 

Det var akkurat hva jeg håpet på

“Tusen takk for stilguiden. Må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg ville få anbefalinger som jeg kunne bruke. Men jeg ble veldig fornøyd!! Det var akkurat hva jeg håpet på. Anbefalinger på hva jeg kan kjøpe og ikke bare generelle anbefalinger ut i fra form og farger. Så tusen takk nok en gang”.


 

Tusen takk for en flott stilguide

“Tusen takk for en flott stilguide, og overraskelsen som kom i posten i dag 🙂 Koselig 🙂 Jeg likte måten det var satt opp på, og presentert for meg, og synes det var flott med det fargekartet du har satt opp til meg, det likte jeg, og det kan jeg nok bruke når jeg kjøper klær”.


 

Anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv

“Før jeg leste boken «Kvinner tjen mer penger nå!» var jeg økonomisk i en situasjon som var litt trangere enn jeg var komfortabel med. Etter å ha lest boken og testet ut har jeg tatt følgende grep: ryddet opp i skapene, solgt litt “skrot” og funnet nye kombinasjoner i klesskapet. Jeg har fått resultater som ikke har kostet mye i penger, men jeg har fått komplimenter fra andre. Jeg vil anbefale boken til kvinner som trenger inspirasjon og nye måter å tenke på og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv.

Også har jeg fått bedre tid fordi jeg brukte en ettermiddag (etter å ha tatt stilkurset og lest boka) på å sortere og kombinere klær, sånn at det som er i skapet nå, er ting som blir brukt. Det jeg ikke brukte, ga jeg bort. Jeg gleder meg til alle dine poster fordi jeg får “piff” til å ta grep:-)”


 

Etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere

Før jeg tok kurset «Få mer glamour i min hverdag» var jeg sliten og følte meg grå uansett hva jeg gjorde, men etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere med små justeringer og fikk resultater som gjorde at jeg ble mer glad og fornøyd.

Jeg vil anbefale kurset til kvinner som trenger et lite puff til å føle seg bedre i hverdagen og å ta seg bedre ut, og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun gir enkle og gode tips og fordi hun oppriktig vil hjelpe deg til en mer glamorøs og sprudlende hverdag og til å være den du er.

Hovedpoenget er ikke å bli som dem du ser i motebladene, men å finne din stil og å gå etter det som inspirerer deg og som får hjertet ditt til å synge. Akkurat som når vi var småjenter og helt naturlig og frydefullt gikk etter det vi likte, enten det var en fin klemme eller et skjørt med rosa prikker på.


 

Jeg vil anbefale kurset til kvinner som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv

“Før jeg tok kurset «Få mer glamour i min hverdag» var jeg litt fargeløs men etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg inspirert og fikk resultater som gjorde at jeg ble mer interessert i å gjøre små endringer i mine vanlige rutiner. Jeg vil anbefale kurset til kvinner som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er jordnær og praktisk og kommer med anbefalinger som stort sett passer for meg.”


 

Jeg har nå lært å ikke bare kjøpe klær på impuls men planlegge mer

“Jeg likte godt at Stylemakeover online kurset var bygd opp med moduler og beskrivelse og demo med sminke, klær og andre ting. Jeg valgte å kjøpe kurset fordi jeg ville lære mer om stil og mote. Før jeg kjøpte kurset følte jeg at jeg hadde behov for å lære mer om stil og det å ha mer glamour i hverdagen. Jeg har fått resultater som har gjort at jeg nå har lært å ikke bare kjøpe klær på impuls med planlegge mere. Kurset vil jeg anbefale til hvem som helst men særlig de som føler seg litt grå og kjedelig i klesstilen.”