Min nye favoritt

bb

bb1

Kan vel si at jeg har testet det aller meste på markedet hva angår hårprodukter og har ganske klare meninger om hvilke som er i toppklasse. Da er det godt å oppdage at det finnes noe som kan overraske deg. Bumble and Bumble oppdaget jeg for 5 år siden da jeg bodde i Danmark  og en av de hippe frisørsalongene hadde fått merket på prøve. B&B er veldig restriktive når de velger forhandlere og det tok enda litt tid før den kom hit til Norge. Det er nå kun 9 salonger som har merket deriblant  KRY frisør i Bodø. Prisene er stive, men det er jo alle produktene hos frisør. Det gode er jo at de varer mye lengre og er utrolig mye bedre.

B&B er elsket av mange av kjendisene og de har noen slagere i produktlinjen som har vunnet alt som er av priser. De tre bestselgerne er saltvannsprayen deres Surf Spray, tørrshampoen Hair Powder(bedre enn Dust It), og hårkuren Deep Treatment.

064surf_500x836          Bumble-and-Bumble-15256bumble-bumble-deep-treatment-deeep10396

Surf Spray 260 kr          Hair Powder kr 455                     Deep treatment kr 260

                                              (stivt, men varer leenge)  

Mitt favorittprodukt for tiden er tørrshampoen som er et supert stylingprodukt, det “vasker” håret og i tillegg kommer det med farge som matcher hårfargen din slik at den dekker ettervekst og grå hår. Det er helt utrolig. I tillegg blir ikke håret like “skittent” som det kan bli av Dust It. Til gjengjeld gir nok Dust It’n litt mer hold så den bruker jeg fortsatt på de store frisyrene, men Hair Powder er min hverdagsfavoritt.

Følg med for konkurranse  hvor dere kan vinne Bumble and Bumble produkter.

 

Tina

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits