Mine favorittprodukter 2010

Her kommer en liste over mine favorittprodukter for 2010. Kom gjerne med tips til hva dine er og hvorfor.

Alexander Sprekenhus sin Arganolje har virkelig tatt oss med storm dette året. Helt fra vi fikk prøve denne har det vært en favoritt hos oss. Den pleier håret som en kur, har varmebeskyttelse i seg og gjør håret veldig  glansfult og fint. Du kan også gå for Moroccan Oil men personlig liker jeg denne bedre gunnet konsistens og lukt.

Min favoritt concealer er denne to fargede fra Laura Mercier. Denne er genial da du får to farger og kan blande slik du ønsker for å oppnå rett farge som blender inn i huden din. Ingen er kun en farge i ansiktet, ofte har man urenheter, kviser, mørke flekker og ringer og da kreves det ulik farge på concealeren.

Jeg elsker nude fargede lipglosser og denne fra Mac C-Thru er en av mine favoritter som jeg har brukt mye i år.

Denne kuren fra Kerastase er en favoritt. Bruker den i håret etter at jeg har vasket det, skal ikke skylles ut. Denne er perfekt for deg med ekstra slitt hår. Dufter godt gjør den også.

Denne foundationen er en vinner blant mange make-up artister. Lærte av Kandee Johnson i London at denne ble brukt på mange fotoshoots verden over. Legg å legge, trekker lett inn og har en perfekt farge som tar vekk rødheter i huden. Billig er den også. Bruker fargen Golden Beige og har sminket mange i denne fargen så passer de fleste med lys hud.

Denne blushen fra Make-Up Store har jeg brukt mye i år. Er frisk fin farge som heter Must Haves. Passer de fleste.

Denne Make-up paletten fra Smashbox kjøpte jeg for ett år tilbake etter tips fra Tina og den er helt fantastisk. Elsker skyggene her og de er nok de mest brukte skyggene  mine i år. Den inneholder også ett solpudder som er superfint.

Denne Cream Color Base fra Mac i fargen Shell er mitt hemmelige våpen. Den gir deg en glød i ansiktet som får deg til å stråle uansett hvordan du føler deg. Legg på strategiske plasser.

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Lene says:

Takk for mange gode tips! Kan jeg spørre om hvor du kjøper
Alexander Sprekenhus sin Arganolje ? Jeg har lett rundt på nettet,
men uten hell…

Blogglistenhits