Moteguiden som løser dine problemer

Drømmegarderoben - Stil - Selvtillit

Invester i Stilguiden “Få alle menn til å snu seg etter deg – en stilguide til å vekke din indre hottie!” som vil gjøre garderoben din om til en drømmegarderobe, gi deg mer tid i hverdagen og løse dine kleskriser.

13904651_cover

– Sliter du med å finne klær som passer din kroppsfasong?

– Er du i tvil om hvilke farger som kler deg?

– Har du lyst å bygge opp en garderobe du elsker?

– Trenger du hjelp til å løse kleskriser?

– Føler du deg kjedelig og utdatert i klesstilen?

– Vet du lite om makeup?

Svarer du ja på disse spørsmålene er denne Stilboken midt i blinken for deg.

 

garderobe 5

Svarer du ja på spørsmålene ovenfor kan jeg hjelpe deg i denne stilboken. Jeg har vært på den andre siden i mange år da jeg ikke visste hva som kledde meg og om jeg skulle tørre å bruke farger. I store perioder av mitt liv har jeg gått i sorte klær og i hettegensere og jeans. Det var ikke før jeg fikk mitt første barn at jeg fikk ny giv og inspirasjon til å ta tak i egen stil.

Jeg kjøpte masse blader og hentet inspirasjon og tips til hva jeg ville se ut som. Jeg fant min kroppsfasong, fikk klarhet i hvilke farger jeg kledde og jeg bygde opp en garderobe jeg i dag elsker. Hver dag kan jeg plukke plagg jeg passer og som gjør meg glad.  Sånn har det ikke alltid vært så derfor har jeg skrevet denne boken for å hjelpe deg til å bygge opp en garderobe du vil ta vare på og elske. I tillegg vil jeg gi deg masse selvtillit til å være stolt av deg selv og den du er. Ingen farger, former eller typer av personlighet er feil. I denne boken vil du få svar på det meste du lurer på inne mote, makeup og skjønnhet.

Du kan også vekke din indre hottie!

garderobe1

Jeg har i løpet av de siste årene bygget opp en stil som er meg. Jeg har funnet ut hva jeg liker og jeg har investert i klassikere i garderoben som jeg tyr til når alt annet går galt.

garderobe2

Du kan slå opp i boken på ulike tema eller lese den perm fra perm for å få en gradvis utvikling. Men som med alt må man jobbe med tingene. Det nytter ikke å lese boken og tro at en drømmegarderobe vil falle ned fra himmelen. Men om du er av den typen kan du likevel ha glede av boken fordi den er humoristisk, lettlest og du får masse gode sparetips i tillegg. Jeg fortelle blant annet hvordan jeg finansierte en Paris tur…

Garderoben 3

 

Kjøp boken i dag og få svar på det du lurer på inne mote, makeup og skjønnhet.

 

DETTE FÅR DU:

– Svar på hva som kler din figur, hvilke farger du skal gå for, hvilket tilbehør som passer ditt ansikt

– Løsning på dine kleskriser

– Hemmeligheten til å få alle menn til å snu seg etter deg

– Sparetips til hvordan du får en trendygarderobe på budsjett

– En komplett guide som bygger opp din drømmegarderobe

– Mer tid i hverdagen til å løse andre frustrasjoner når du vet hva du skal se etter

– Mine beste makeup favoritter

– Lær å legge smokey eyes trine for trinn

– Masse inspirasjon til å få mer selvtillitt og godta den du er

– Humor og latter og en lettlest bok du tar med deg på stranda, ferien eller på hytta

 

Dette er for deg som:

– Har lyst på ny stil

– Ønsker å bygge opp en drømmegarderobe steg for steg

– Trenger råd til å vite hva som passer akkurat deg

– Lære mer om makeup

– Ønsker engang for alle å få mer selvtillit og bli sett

– Er singel og vil bli sett

– Er i parforhold og ønsker å kle deg stilig for mannen OG deg selv

Dette er ikke for deg som:

– Kan og vet alt om mote

– Tror mote handler om å være tynn

– Er redd for fordring

 

Kjøp boken her NÅ kun kr 199,- + frakt. Boken kjøpes fra lulu.com klikk her for å kjøpe boken nå

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

 

 

Anbefalinger

10931105_884904904873417_2080891404382635692_n

Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!

FP_NO_HilMoh_S
“Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle!
Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gode tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har).
Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier “Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør”.
Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kapittel om å være gravid og stylish!

Og hva bør garderoben bestå av? Camilla har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapittel, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier “denne kan du kombinere i det uendelige”. For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka 😉

Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.
Dette er en super julegave til mor, venner og kollegaer – hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?”
Hilde Moholt, Hilde M – lykkelig med liten, Mo i Rana

 

En positiv stilbok!

MeControlXXLUserTile

“Det var for noen måneder siden Camilla fortalte at hun hadde gitt ut en bok. Denne har hun snakket å skrive i lang tid, men nå hadde hun klart å få den utgitt.
Min venninne har en stor interesse for klær, mote og sminke og hvordan vanlige norske damer og mødre kan kle oss opp på både jobb og fritid og føle oss vel uansett kropp, fasong og hårfarge.
Så nå var hennes drøm oppfyllt, boka var klar og hun ville sende en til meg for at jeg skulle lese igjennom. Jeg begynte å lese, og ble mer og mer stolt av venninna mi. Her fant jeg tips om hva en bør ha i en basis garderobe, hvilke klær som passet min fasong, hvilke farger jeg passer, sminke som passer mine farger og øynefarge etc etc. Dette er akkurat det jeg har vært ute etter! Mange bøker handler om mote, men denne boka hadde en vinkling som gjorde at jeg kunne forholde meg til den med min kroppsfasong og må innrømme mine all hast sminkerutiner. Jeg hadde besøk av Camilla for ett par år siden i Stavanger, og der la hun sminke for alle mine venninner. Kan trygt si at det ble en artig kveld på byen, hvor alle følte seg som ny og alle menn snudde seg etter oss! Og vi er vanlige jenter!
Stolt av deg Camilla, du har skrevet en fantastisk bok!”
Monica Nordbø, Joint venture fin analyst, Stavanger

 

Her er alt du trenger for å se bra ut og øke selvbildet!

66212_483532286347_730696347_7412391_6664536_n

 

“Endelig er boken her som sammenfatter alt av tips og råd i forhold til klær, hår og make-up. Her finner du alt du trenger uansett form og farge. Kort og konsist beskriver Camilla Kristiansen hva du trenger å gjøre for å se bedre ut og øke selvbildet. Boken kan absolutt anbefales til alle som trenger et lite puff i riktig retning.”
Rita Hukkelås, Rådgiver, Bodø

 

Boken egner seg veldig godt som gave til en venninne, søster eller kollega!

1797028_10151900057000334_891750849_n

“Dette er en artig bok som jeg mener kan være til nytte for de fleste kvinner (jenter). Her er det samlet tips og råd for alle, uavhengig av om du er ung/ gammel, tykk/ tynn eller høy/lav. De fleste av oss kvinner (jenter) er ”litt” interessert i hvordan vi tar oss ut. Da er en slik bok nyttig. Den er full av råd og tips i forhold til klær og sminke. Noen av oss mener sikkert vi har full kontroll og at dette kan vi. Det er imidlertid ikke sikkert at man ikke kan lære mer eller friske opp gammel kunnskap. Jeg hadde gleden av å nyte denne boken på ferie. Nøt den i solen på en solseng ved siden av en halvliter. Absolutt å anbefale som ferielektyre. Da har man tid til å lese i ro og mak og la tipsene synke inn. Late feriedager gir også rom for en shopping-runde om man blir inspirert til det. Anbefaler boken til dyktige Camilla på det varmeste til alle som bryr seg litt om stil, men som trenger litt inspirasjon. Det er en lettlest bok som de aller fleste vil dra nytte av. Egner seg også veldig god som gave til en god venninne, søster eller kollega!”

Merete Holm, Rådgiver, Bodø

 

Pris for boken er NÅ kun kr 199,- + frakt. Boken kan du kjøpe via lulu.com ved å klikke her

 

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.