Motivasjonsmandag: Bli kvitt manic monday!

Bli kvitt

 

Hei og god mandag!

 

Føler du at mandag er den den tyngste dagen i uken? Mange sliter med å komme i gang etter en helg fylt med fest og morro. Men mandag kan faktisk være starten på en fin uke. Tro det eller ei. Trenger du litt inspirajson og motivasjon til å sette igang med ukens gjøremål så skal du få 5 tips til hvordan du kan bli kvitt “Manic Monday”.

 

5 tips for å bli kvitt Manic Monday

 

1. Mandag og du er sliten og har null motivasjon til å trene. Hva med om du bare pusher deg avgårdet og er ferdig med det. La oss si at du har tenkt å trene 3 ganger denne uka, istedenfor å utsette det til slutten av uka gjør du det nå. Om du kun får trent i dag så er jo det godt nok + at du har fått en dose endorfiner som gir deg godt humør. Leser du dette sent i kveld og tenker at nei nå går det ikke. På med skoa, ut med hunden så har du plutselig fått slått to fluer i en smekk.

 

2. Istedenfor for å surmule over at du har en kjedelig uke framfor deg så finn på noe gøy hver dag. Planlegg å ha det gøy. Det er ikke slik at det kommer fallende rosa elefanter, sirkus og morro i din hverdag. Det du vil få til skaper du selv. Sett i gang og planlegg at denne uka skal være din uke.

 

3. Legg fra deg telefonen, nettbrettet eller pc og ring en gammel venn du ikke har snakket med på lenge. Det er undervurdert å heller ta en tlf samtale nå til dags enn å bare kommunisere over nett. Snakk løst og fast om gamle dager og finn tilbake til gode minner.

 

4. Ta deg en varm dusj og lag ditt eget SPA på badet. Frem med masker, kremer og bobler og nyt litt alenetid. Hvor ofte gjør man noe slik for seg selv? Jeg selv har nesten aldri tid lengre. Etter du har smurt deg inn med en god krem så hopp i pysjen og les ett blad eller en god bok + en god kopp te gjør susen.

 

5. Tenk over de små tingene i livet som jo er hverdagen din. Det er de du må endre på for å gjøre hver dag til en fin dag og ikke tenke at mandag er starten på en ny kjedelig uke. Og om du ikke har lyst  gjøre mandag til en god dag så kan jeg trøste deg med at i morgen er en ny dag – tirsdag er MYE bedre:-)

 

Håper du får en fin uke og koser deg hvor enn i landet du bor. Ikke glem å kjøp min nye bok “Følg dine drømmer – Livet er nå!”. Her får du inspirasjon, motivasjon til å endre på ditt liv og følge dine drømmer uansett hva de måtte være. Ha en fin kveld!

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits