Motivasjonsmandag: Drittlei av folk som ikke gidder!

there-5

 

 

Mandag betyr Motivasjonsmandag her på bloggen. Men i dag må jeg advare deg. I dag har jeg lyst å gi deg en liten smekk. Hvorfor følger du ikke dine drømmer, oppnår det du vil i livet ditt og hva med all den klagingen på alt som skjer rundt deg?

La meg fortelle deg en liten ting at alt du har i livet ditt nå har du pga det du har gjort til nå. Dersom du ikke er fornøyd med livet ditt så er det kun deg selv du må takke. Det er ingen som sitter å deler ut gull lodd og det er de færreste som vinner i Lotto. Om du hadde vunnet i Lotto vet du hva du skulle gjort med la oss si 10 millioner?!

Jeg er så lei av folk som ikke gidder. Hvorfor gidder de ikke ta tak i sitt eget liv? Istedenfor å sitte å se på tv og slumre vekk halve livet sitt så kunne du vært halvveis til det du sier du drømmer om. Men jeg tror deg ikke.

Jeg tror ikke du egentlig vil. Hadde du villet hadde du vært der nå. Om ikke helt i mål så halvveis. Hvorfor tror du at naboen har ett så mye lettere liv enn deg? Hvorfor klager du på at hadde du bare hatt penger så kunne du gjort hva du ville? Sannheten er at du kan dersom du tør.

 

Så tenker du hvem er jeg som pusher deg til å tro at mitt liv er perfekt. Vel det er det slett ikke. Jeg må kjempe hver dag for å klare å jobbe mot mine mål. Jeg har gitt opp slaraffenlivet i sofaen, mistet tid med venner, har nesten ikke tid til å snakke med mamma på tlf. Alt dette for å jobbe mot min drøm. Det jeg brenner for.

Men jeg er ingen helt i hverdagen. De som står opp hver dag og er syke, som stabler seg på beina og gleder seg over hver dag er en gave, det er de som er helter. Spør om de lever for å klage på den tiden de har igjen.  Hva med alle de som sliter med en psykisk skjult symdom som ingen ser. De som har kun ett par uker igjen å leve fordi de har fått dødsdommen. Jenta på skolen som ikke har noen venner som blir mobbet. Den gamle damen på 90 år som ligger på sykehjem og venter på å dø.

Du har vel ikke noe å klage over sånn egentlig?! Du kan jo bestemme deg for å gjøre det du vil her i livet. Ikke la det passere deg for er det en ting som er sikkert så er det at vi alle skal den veien en dag – før eller siden.

Hvorfor gidder du ikke? Hva er det du ikke gidder? Er du egentlig fornøyd eller er det bare deilig å ha noe å klage over? Livet er vel egentlig ikke så galt likevel når du tenker etter eller?! Hvis du vil ha forandring i ditt liv så ikke gå rundt som en pusekatt. Vær en løve som synes og kjemper for det hun vil. 

 

På torsdag kommer min nye bok “Følg dine drømmer – Livet er nå!” som er en bok for deg som er lei av unnskyldninger og som heller vil få ting gjort.

Vi høres:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits