Motivasjonsmandag: Få gjort 10 ganger mer i løpet av uka!

10 ganger mer

 

Hei dere!

Kläger du over liten tid og at du ikke får gjort det du skulle i løpet av uka? Er helgen alt for kort og mandag en dritt dag du bare må komme deg igjennom? La heller mandag være en dag der du planlegger for kommende uke og de tingene du vil få gjort. Jeg lover deg om du følger disse rådene her vil du få 10 ganger mer gjort i løpet av uka.

 

5 tips for å få mer gjort i hverdagen!

 

1. Det første du må gjøre er å bestemme deg for hva det er som må gjøres i løpet av uka. Hva skjer på jobben, hvilke aktiviteter skal ungene på, hvor mye vil du trene, skal du møte venner, har du lyst å gjøre noe koselig for deg selv. Avklar med deg selv at dette vil jeg denne uka. Noter det ned i din kalender hva som skal inn hvor. Gjør det nå.

 

2. Ikke la matlagingen og mat handlingen være en stopper for at tiden din går vekk. Er du innom butikken etter jobb hver dag går det vekk minst 20-30 min som du kunne brukt på litt rydding i huset, vaske, planlegge eller slappe av litt med en god bok. Derfor handle inn på mandag alt du trenger i løpet av uka. Bestem deg på forhånd hvilke middager du skal ha. Synes du det er vanskelig å planlegge kan du gå inn på matprat.no evt bestille matvarer hjem til deg der du får oppskrifter på ulike middager. Og ja det er lov å ha pølser i brød og pizza til middag. Så lenge det ikke blir hver dag så er det ok. Selv er jeg kommet ut av skapet for lenge siden. Vi har pizza hver fredag “Pizza Party Friday Night”! Handler du en gang i uka sparer du tid, penger og frustrasjoner.

 

3. Tid har du nok av. Hvis du slutter å scrolle facebook feeden din 50 ganger for dag så har du spart minst en time eller to. Hva forventer du egentlig å finne der? Løsning på verdens problemene? Svar på hvorfor du ikke har nok tid? Løsning på hvorfor du ikke går ned i vekt? Drit i facebook og ta tiden tilbake til de tingene du har skrevet opp i din kalender som betyr noe for deg. Lek med ungene, ha kvalitetstid med kjæresten, se den filmen du har lyst til, jobb med din bedrift eller ring og snakk med vennene dine istedenfor å tro at facebook gir deg svaret på alt. Facebook i små mengder er ok men ikke bli hekta på det. Vær heller hekta på livet ditt.

 

4. Slutt å utsett ting. Det som må gjøres MÅ gjøres NÅ. Ellers må det jo ikke gjøres? Skjønner?:-) Slutt å utsett de tingene du ikke har lyst til å gjøre og få de gjort med engang. Da slipper du å gå og gruve deg til noe som egentlig ikke er så vanskelig. Du vet hva jeg snakker om. Når var du sist hos tannlegen? Hva med den legetimen der du må få sjekket opp en ting som du har gått med lenge? Ta den ubehagelige samtalen med sjefen om at du ønsker mer i lønn evt andre arbeidsoppgaver eller gjøre ferdig den vanskelig arbeidsoppgaven som nå har hengt over deg i en mnd. Gjør det nå. Om du gjør det nå er du ferdig med det i morgen og det føles bare så bra etterpå. Å utsette ting som er ubehagelige og vnakselig tar vekk tid. Du går og grubler på noe som egentlig ikke er så farlig så mitt råd er å bare få det unna i dag.

 

5. Mitt siste tips er å intensivere det du har som mål og gange det med 10. Dvs om du virkelig vil komme i form så tren 10 ganger mer. Eller om du jobber med salg og ikke har nok kunder kontakt 10 ganger mer kunder enn du gjorde i forrige uke eller om du øsnker å spare til ferien i april så spar 10 ganger mer enn hva du har gjort til nå. Fokuserer du på det viktigste i livet ditt og “make an effort” får du til det du vil.

 

Håper dette hjalp deg på en mandag og gjør resten av uken til en lek. Har du lyst å følge dine drømmer så garanterer jeg deg resultater ved å lese min siste bok “Følg dine drømmer – Livet er nå!”. Alt du trenger å gjøre er å komme i gang. By the way jeg har startet på min 4 bok og den kommer ut i løpet av mars. Dessuten har jeg ett nytt kurs på gang og masse annet gøy som jeg tror du vil like. Stay tuned søte deg:-)

 

Ha en super mandag. Vi høres i morgen!

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits