Motivasjonsmandag: Koselige blogger som får deg i godt humør!

Koselige bloggersom får deg i godt

 

 

Hei dere!

 

Mandag og atter en ny uke. Som vanlig gir jeg deg motivasjon til å starte uken med ny giv. Denne mandagen skal jeg ikke gi deg råd om å gjøre noe som helst. Av og til vil man bare slappe av, lese noen hyggelige blogger og drømme seg vekk. Det er det jeg synes er artig med ulike bloggere å gå inn i deres liv og hente inspirasjon og få gode tips og råd. Her kommer mine favorittbloggere som jeg leser for å bli i godt humør. Enjoy!

 

VillaPaprika. Jeg elsker bloggen til Camilla Kvarsnes. Hun driver egen interiørbutikk i Fredrikstad + at hun har nettbutikk og sender varer til hele landet. Her kan du drømme deg vekk i masse fint interiør til hjemmet, hytta og hun gir deg også en titt inn i sin egen garderobe. Drøm deg vekk med Villapaprika her. 

 

Sincerely Jules. Julie Sarinana skriver en inspirerende moteblogg og viser det beste fra motebildet på alle sine reiser til både varmere strøk og i storbyer. Hun har alltid en egen tvist på hvordan hun kombinerer ulike plagg og trender. Hent inspirasjon fra henne her. 

 

Petra Tungården. Den svenske motebloggeren jeg liker aller best for tiden er Petra. Hun jobber som moteredaktør i Metro Mode i Sverige. Det som er gøy med Petra er at hun viser bilder fra fester, mat, trening litt variert og hun er ikke redd for å vise sine former og bærer opp klærne på en utmerket måte. For litt svensk inspirasjon kan du finne henne her. 

 

Lily Pebbles. Lily har jeg nettopp oppdaget via YouTube. Hun filmer og legger ut beauty videoer men hun har også en blogg der hun skriver mye om makeup og produkter. Lily er flink til å ta fine bilder og tester ut mye produkter hun gir ulike anbefaliner om. For litt engelsk skjønnhetstips kan du lese mer her. 

 

Caroline Berg Eriksen. Ja jeg må jo innrømme at jeg jo er innom Fotballfrue med jevne mellomrom. Jeg synes Caroline har inspirerende innlegg, hun tar gode bilder og hun har variert innhold. Her er mye bra inspirajson å hente og drømme seg vekk i. Klikk her for å komme til bloggen. 

 

Hva er dine tips til koselige blogger en kan drømme seg vekk med? Legg gjerne igjen en kommentar under i  kommentarfeltet nedenfor. Håper du fikk litt tips til hva du kan bruke mandagen på. Ha en super uke! ps. I morgen kommer en ny video fra meg:-)

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits