Must have til håret

Hvis du skal kjøpe deg én ting til sommeren så anbefaler jeg at du invisterer i Morrocan Oil Treatment. To ganger vinner av Stylist Choice Awards og alle kjendisers favoritt. Oljen gir en glans du bare kan drømme om fra shinespray og i tillegg gir den masse fukt uten at håret blir oljete. Oljen gjør også håret mykere og gir styrke til behandlet og skadet hår. Dette er produktet du etter kort bruk ikke vil leve uten.

Pink sverger til Moroccan Oil, her på Grammy Awards med supershiny hår.


Produktet påføres i fuktig hår og vil redusere tørketiden i tillegg til å beskytte håret fra varmebehandling. Det fine er at oljen absorberes raskt uten at det blir oljerester igjem, du vil bare få et sunnere hår og mye mer glans. Det koster rundt 240 kr for en flaske på Lookfantastic.com på 100 ml, men oljen er utrolig drøy og du trenger ikke mye for hver bruk så du vil ha denne lenge. Jeg kjøpte 25 ml på ebay fordi jeg ville prøve den først, betalte rundt 100 kr for den. Men kommer nok til å gå for den store flasken neste gang.

Moroccan Oil har en hel serie med produkter til håret

Lukten er litt musky, men veldig god og den overdøver ikke parfymen din. Den passer til alle hårtyper og er super for deg som har frizzy hår eller tykt hår som er vanskelig å håndtere. Også fin for deg med krøller du vil definere og få til å skinne. Den skal også beskytte mot UV skader.

Lady Gaga sverger til Moroccan Oil Treatment

Hovedingrediensen er Argan olje som har blitt brukt av Marrokkanske kvinner tradisjonelt for å behandle hår og negler for å motvirke virkningene fra varmt klima og aldring. Argan treet vokser kun i et område i sørvest Marokko som heter Argana. Om innholdet står det på hjemmesiden: Argan oil contains unsaturated fatty acids and is rich in tocopherols which works like vitamin E (nature’s most powerful antioxidant agent). Argan oil naturally renews cell structure and always consistently restores shine to dull lifeless hair!


Mad Men stjernen January Jones avslører at det er Moroccan oil som sørger for de skinnende bølgene i serien.

Tina

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Line says:

Oljen er nå i Norge og kan kjøpes på http://www.alexandersprekenhus.com

Janicke says:

Vil bare si tusen hjertelig takk for tipset!!! Jeg har nå brukt oljen i 4-5 dager og den har allerede gjort underverker for håret mitt!! Ekstrem forandring! Sant nok så trengte jeg å kure håret, det var slitt og livløst. Resultatet nå er glansfult hår som er mer samlet og mettet. Er superfornøyd! Kjøpte min på e-bay for ca 26 USD uten frakt, str 100 ml. Har allerede en plan om å kjøpe flere. Perfekt gave! Hvem blir ikke i godt humør når håret er sunt og glansfult!! 🙂

Johanne says:

Tusen takk for svar 🙂 Jeg har aldri vært i USA før, og lurer litt på hvilke butikker i New York du mener det er verdt å besøke? 🙂 Jeg skal hvertfall på Topshop og har tenkt å unne meg en dyr ting, og tenkte blant annet på veska som Karla bak Karlas Closet har designet for Coach hvis den er å finne når jeg kommer. Vet du ellers noen butikker som selger skinnvesker/sko av god kvalitet som ikke er de aller dyreste designerne, og har du noen andre tips til bra butikker å besøke? Og på Sephora – er det noen produkter som finnes der du man burde kjøpe når man har sjansen? Jeg følger bloggen deres fast (og synes den er helt super!) og leste at du/dere skulle prøve Hope in a Jar, har den vært bra? På forhånd tusen takk for svar!

stylistaz says:

Absolutt! Der er den mer etablert enn her. Du må huske på å dra innom Sephora og hvis du har mulighet, sjekke ut butikkene til Trish McEvoy og Bobbi Brown. To amerikanske makeupartister som har eget merke som er høyt ansett i bransjen. Fantastisk sminke. Trish har en genial greie som ser ut som en filofax med gjennomsiktige brett inni hvor du kan sette inn skygger og blusher og pudder og diverse selv. Plass til børster og mascara i lommene. Du kan egentlig skreddersy din egen kit. Utrolig bra. Håper du får en fin tur til New York, det er en fantsatisk by. Du får bare si fra hvis du trenger makeup produkttips.

Tina

Johanne says:

Hei 🙂 Den oljen ser fantastisk ut. Jeg skal over dammen til New York om noen dager, tror du den vil være å finne i butikk der?

Blogglistenhits