Ny spennende innovative produkter!

Hei dere!

Er det noe jeg liker så er det spennende innovative produkter. Det er alltid gøy å prøve noe nytt og våren er jo nemlig tiden til å tenke nytt og ha en liten “Makeover” i sin stil, hudpleie rutine og livet ellers. Sjekk disse produktene fra Crystal Clear som nettopp er kommet på markedet:

 

Countour IT: Slipp å legg makeup etter du har brukt denne!!!

 

Contour IT with Illuminate Lay down angle

Elsk det eller hat det, uansett er contouring det eneste trikset som kan gi deg perfekt benstruktur lik en supermodell. Når Crystal Clear nå introduserer Contour IT, seneste innovasjon fra denne spennende serien, kan du forme og skulpturere ansiktet perfekt uten hjelp av makeup. Dette blir mottatt som det nye «hemmelige» skjønnhetstrikset verden over.

Contour IT’s kolbe bruker strøm til å løfte og forme huden. Dette gjør det lett å fremheve dine beste trekk, uten merker eller striper som normalt dukker opp i make-up.

Med Crystal Clear’s lysreflekterende fuktighetskrem
Illuminate, kan dette hjelpemiddelet løfte bryn, skulpturere kinnben og definere kjeve. Kolben utfører denne jobben, mens den lysreflekterende effekten i Illuminate etterlater huden strålende. Du kan faktisk droppe make-up!

Brukerveiledning:
Påfør Illuminate på størrelse med en ert i ansiktet, før du utfører disse stegene:

Kinnben: definer og form ved å løfte og rulle Contour IT kolben under ditt kinnben, hold stille mot kinnbenet i 15-20 sek. og gjenta.
Brynsløft: For å løfte brynene kan du dytte Contour IT kolben under brynet, holde slik i 10-15 sek. for så å gjenta.

Kjevedefinering: rull Contour IT kolben fra nederst på halsen, opp halsen og videre oppover kjeven. Hold i 10-15 sek. og gjenta.

Gjenta gjerne en runde til for å oppnå ønsket resultat.

Få en facelift hjemme når du måtte ønske!!!

Rewind 9662

Crystal Clear Rewind 10 Super Sonic Neck Firm and Lift Duo er et klinisk bevist effektivt anti-age produkt til hals og decollete. Den kommer med en innovativ vibrerende applikator, spesielt designet for å løfte og stramme opp huden på hals og bryst. Produktet inneholder høyteknologiske, aktive ingredienser som skal ta seg av sagging og annen hudaldring i dette området. De aktive ingrediensene trekker enda dypere ned i huden ved bruk av den vibrerende applikator.

Applikatoren (kolben) bruker vibrerende energi for å løfte og forme huden og gjør en virkelig forskjell. Effekten av ingrediensene øker betraktelig!

Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser en en aktiv blanding av ingredienser som penetrerer dypt ned i dermis og fremmer strålende , sunn hud.

Pheohydrane – denne ingrediensen oppfører seg som et ekstra hudlag, som stenger fuktigheten inne i flere dager. Et uttrekk fra brunalge i kombinasjon med amminosyreekstrakt fra en mikroalge, Chlorella vulgaris, som er et mineral utvunnet fra havet gir denne effekten.

Unisteron Y-50 (Phytosteroid Complex) denne jobber med å øke elastisiteten i huden og dermed mykgjøre linjer og rynker. Den har super effekt i kombinasjon med andre anti-age ingredienser til voksenhud, samtidig som den er en perfekt forebyggende ingrediens til litt yngre hud. Den jobber aktivt med elastisitet og virker samtidig forebyggende.

Phycojuvenine (Algeekstrakt) tilbakefører energi til cellene slik at collagenproduksjonen øker og huden plumpes. Ved å beskytte mitrokondisk DNA, som blir skadet av UV, pusher den eldre hud til å oppføre seg som ung hud, dermed reduseres synligheten av linjer.

Aroleat Samphivra er fennikel hentet fra havet, som imiterer effekten av retinol på huden, uten å skape solsensitivitet og irritasjon. Den er i tillegg en kraftig antioksidant som beskytter og reparerer allerede inntruffet skade på huden ved å:

Stimulere cellefornyelsen, gjøre epidermis tykkere mens den reduserer linjer.

peeler huden for å fjerne døde hudceller og gi en mykere mer velfungerende hud.

Antiinnflamatoriske egenskaper gjør at dette produktet egner seg like godt til de med høy talgproduksjon eller veldig sensitiv hud som til alle andre.

Bruk produktet daglig, morgen og kveld. Påfør Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser på hals og decollete ved å massere forsiktig, med spesiell fokus på områdene som trenger dette mest.

Selvbruning vil aldri bli det samme!!!

Beach Glow Tan Drops and bottle - stopper out
Tan Drops fra Crystal Clear er såre enkelt i bruk og vil gjøre din selvbruningsrutine alt annet enn klissete. Du bruker et par dråper i din bodylotion eller dagkrem, for å oppnå en gyllen, naturlig brunfarge. Produktet er uten duft og vil sitte i dagevis.
Ingrediensene:

DHA pluss:
Denne DHA formen er et vitenskapelig gjennombrudd, som gir deg perfekt farge helt uten duft.

Kokosnøttolje:
Virker fuktighetsgivende og etterlater en umiddelbar glød på huden slik at du opplever en følelse av luksus og velvære helt fra påføringen starter.

Et smart sukkerkompleks:
Komplekset gjør fargen dypere og mer intens, samtidig som den sitter lenger.
Supertips til selvbruningen:

Peel gjerne med Crystal Clear Crystal Polish før du bruker Tan Drops. Fokuser spesielt på utsatte områder som knær, ankler og albuer. Færre tørre områder gir en jevnere farge.
For å unngå skjoldete hender kan det være en ide å starte påføringen av selvbruningen på skuldre, for deretter å trekke den ned mot hendene slik at det kun er rester igjen til håndoverflaten. Da blir overgangen jevnere. Vask umiddelbart inni hender og mellom fingre.
Når du har oppnådd ønsket farge kan du forlenge effekten av selvbruningen ved å unngå å bruke kremer med AHA (som peeler fargen bort raskere). Bruk en nøytral krem/ bodylotion som gir masse fuktighet, hvilket vil bevare fargen godt! Vi kan foreslå Crystal Clear Velvet skin.

Så der har du litt å teste ut. Selv gleder jeg meg til å ta løs på Tan Drops og Contour IT.

Ha en vakker vårdag så ses vi snart igjen!!!

Camilla xxx

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits