Nyskilt og trenger ny stil?

Er du nyskilt og trenger en ny look for å føle deg mer vel med deg selv? Eller kanskje du har gått ut av ett forhold med partneren din og føler deg nedfor og lei. Her kommer noen tips til å få en ny start som gir deg selvtillit til å komme deg videre og leve livet lykkelig. Og for deg som er singel, i forhold osv…tipsene kan også leses av deg:-)

 

graphics-divorce-486312

 

Er du en av de som nettopp er blitt singel, enten du var gift eller i samboerforhold, uansett du føler at du trenger en ny look. Alle vet vi at når man er gift eller samboere gir man litt slipp på seg selv og sin stil. Man blir komfortabel og gir litt faen og henger i kosebuksa på sofaen hver kveld. Men hva skjer da når du plutselig står der alene, enten du gjorde det slutt eller han det spiller ingen rolle, garderoben din består av flere behagelige kjedelige antrekk enn wow come and get me antrekk. Du vil kanskje ut på markedet igjen og da er det påtide men en stilforandring.

Her kommer 5 steg som gir deg en puff til å sette i gang  jakten på en ny mann ELLER ett supert singelliv der du er sjefen i ditt eget liv:

1.Du ønsker å våkne opp til ett klesskap som er fylt med bare lekre klær og det er aldri vanskelig å finne noe å ha på seg. Løsning: Gå kritisk gjennom garderoben din og kvitt deg med klær som er kjedelige, stygge, ikke gjør noe for figuren din, du aldri vil at en mann skal se deg i, er for små, for store. Klare du ikke å være nok kritisk selv?

Ring ei  moteinterresert venninne og be henne over på ei flaske rødvin, litt chips og be henne hjelpe deg. Evt be om hjelp fra en stylist. Poenget er ut med gammel morro (koseklær) in med “wow I look good i barely cant take my eyes of myself “klær. Wow faktoren må være tilstede. bilde

2.Samle troppene. Ja av og til må man bare inrømme at man trenger hjelp. Det er jo en grunn til at man har venninner og det er forid man skal kunne åpne seg for dem, spørre om råd og gråte på deres skulder. Men det skal du ikke gjøre nå…. Du skal nemlig ha det kult med dine venninner og få dem til å ha det gøy sammen med deg. Du skal be dem over på drinker, vin, pynte deg sammen med dem akkurat slik du gjorde da du var 18-19 og var klar for en kveld på byen. I motsetning til da du var yngre skal du nå gjøre det med klasse. Etter dere har kledd dere opp (du ber om råd fra dine stilige venninner) så kan dere gå på konsert, ut å danse, ut å spise, karaokebar, etc. Poenget er at du skal ha det gøy sammen med dine venninner for det er påtide at du gjør noe for deg selv og noe for de som alltid er der for deg. Og du skal komme deg ut og vise ditt nye deg for menn:-)bilde2

3.Gjør noe for sjelen. Hver dag må du gjøre noe at du skal ha det bra inne i deg. Det nytter ikke å kle på seg fine klær gå ut og danse om ikke hjertet henger skikkelig med. Sjelen forteller deg når noe er galt og når du har det bra. Kjenn etter hva det er som gir deg næring. Kan det være å meditere hver morgen i 5 min, gå på en yogatime, rusle i naturen og finne roen? Det kan også være så enkelt som det å tappe i ett deilig bad med aromadufter eller å nyte ett blad  på sofaen i ro og mak. Det er bare du som vet hva som er best for deg så derfor kjenn etter men meningen er å finne roen og tenke etter hva det er du vil med livet ditt. Om du er fornøyd som singel eller om målet er å finne en ny parter? Det er det bare du som kan svare på. bilde3

4.Bli glad i mat. Gå ett kokkekurs. Kanskje blir det mye lettvinte løsninger på matfronten når du er alene. Ikke så rart hvem gidder å lage gormetmat til seg selv? Du gidder. Men for å bli en god kokk så meld deg på ett matkurs og lær om råvarer, kvalitet og hvordan mikse sammen ett sunt og godt måltid på 1-2-3. Du skal spise for å nyte og kose deg. Selv om du lager kun til deg selv eller dine barn så husk at måltidet er familiens kjerne og samlingspunkt. Er du alene så skal det likevel være en kosestund der du spiser god mat av god kvalitet. Ikke kast i deg maten på 5 min det gjør bare ting verre og du kommer garantert til å overspise. Huks at veien til en manns hjerte går gjennom magen så når du møter drømmeprinser kan du diske opp med en rett eller to du er en kløpper på. Bonus; du kan jo møte drømmemannen på kokkekurset:-) Poenget her er at du skal nyte mat og ditt eget selskap så lenge du er alene. Nyt alt men med måte.

images

 

5. Kle deg i farger. Ikke gå i sort fella. Det er alt for mange som kler seg i sort for å skjule skavanker, sannheten er at du blir bare større og ikke minst kjedeliger i kun sorte klær. La farger på klærne vise hvem du vil være. Ikke vær redd for turkis, korall, rødt, hvitt, grønt osv. Finn gjerne dine farger og hva som kler deg best. Ett tips er å holde opp klærne mot ansiktet før du kjøper dem. Synes du fargen fremhever dine trekk så kjøp det, gjør det ikke noe for deg og lar deg blir mer grå så la plagget ligge. Folk tiltrekkes mot mennesker som er fargerike det gjelder ikke bare i personligheten men også i klærne. Vil du ha en mann- kjøp en rød kjole. Jeg lover deg at med en rød kjole på kan du ikke gå ut en kveld på byen uten å bli lagt merke til. Trust me! Funker det ikke kom tilbake å skriv en kommentar her:-)

8q5o6p-l-610x610-dress-rihanna-red-carpet-grammy-red-dress-red-maxi-dress-cut-out-dress

Da er det på tide å take action her og nå. Du trodde kanskje at en ny stil bare gjelder utvending, det gjør det aldri. Det ligger alltid mer bak og jeg ser helheten i mennesket når jeg jobber med dem.

Nå vil jeg at du kommenterer nedenfor dine beste tips til dem som er nyskilt. Hva har hjulpet deg eller dine venninner? Gi meg dine 3 beste råd for en ny stil.

Likte du denne artikkelen og vet andre som kan ha nytte av den, del den med dem!

Følg meg på facebook her for daglige tips og meld deg på nyhetsbrev for inside secrets jeg bare fortelle de som er på listen.

Ha en strålende dag og stay happy!

Klem fra Camilla

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Blogglistenhits