Nytt makeup merke er kommet til Norge!

Jeg har testet ut ett nytt makeup merke som nå er kommet til Norge. Makeup Revolution London heter det og har en stor variasjon av øyensakygger, blush, concealer og diverse andre makeup produkter til en bra kvalitet og ikke minst billig penge. Jeg er imponert over kvaliteten og liker særlig godt skyggene og blushene. Gir en nydelig farge og glød. Makeup Revolution London får du kun kjøpt på nett her. 

 

SONY DSC

 

Produktene kommer godt pakket inn så du trenger ikke være redd for om noe er knust. Alt mitt var i god stand.

 

bilde 1

Salvation paletten what you waiting for er en perfekt palette for deg som ikke har så mye skygger fra før. Her kan du lage smokey eyes med grå, brune eller grønne skygger. Her finnes både matte skygger og skygger med shimmer i. Veldig lett å legge og holder seg godt på plass hele dagen. Best av alt den koster kun kr 99,- og fås kjøp her. 

 

Concealer paletten kommer jeg til å bruke på kunder når jeg holder kurs og foredrag. Den har en fin blanding av farger som kler den enkelte. Jeg vil si at disse passer best for dem som har tørr hud for de kan være litt oljete men det passer fint i mitt kit da jeg trenger akkurat slike concealere. Denne palette koster kr 99,- og fås kjøpt her. 

 

bilde 2

Den øverste paletten med alle skyggene er utrolig fin. Her har du nudes og nøytrale farger, matte skygger, skygger med shimmer og masse farger å velge mellom. Enkelte av fargene er helt unike og jeg har lagt min elks på flere. Her vil jeg kunne lage uante looker i det uendelige. Passer supert for deg som har lyst å ha litt av alle farger i din kolleksjon. Denne paletten koster kr 149,- og fås kjøpt her. 

 

Blush paletten Hot spice er utrolig flott og har masse friske fine farger som jeg elsker. Du trenger ikke kjøpe masse fra mac til en dyr sum når du nå får disse samlet i en og samme palett for kun kr 99,-. Paletten får du kjøp her. 

 

Her ser dere resultatet med blush på nr 2 øverst fra venstre. Øyenskyggene jeg har brukt er Salvation paletten der jeg har blandet en del grå og laget litt smokey eyes.

Jeg kan trygt anbefale dette merket til dere og kommer til å bruke dette på mine kunder fremover. Jeg kommer til å lage en video også på dette så får dere se mer av Makeup Revolution London.

 

SONY DSC

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits