Nyttårsforsetter anyone?!

Nytt år nye muligheter. Det heter det så fint men for mange så gjelder det å sette alt for høye nyttårsforsetter som brytes etter 1 uke. Holder du ut 2 er du langt på vei og klarer du 3 er du blandt de færreste av oss. Nyttårsforsetter kan være en god ting. Du tenker over livet ditt og hva du vil forandre i det nye året. For mange så gjelder det å trene mer og spise sunnere. Men hva betyr å trene mer og hvor mye sunnere skal du spise? Det lureste du bør gjøre før du setter igang er å skrive en liste på hvorfor vil du slanke deg, hva er sunn mat og ikke minst hvor mye er godt nok for deg når det gjelder trening? Du må ha en motivasjon som ligger helt i bunnen for å nå dine mål. Kanskje målet er å løpe halvmarathon, komme inn i str 36 i jeans for å gjøre x sjalu eller trene og spise sunt for å leve lenger oppleve dine barnebarn vokse opp. Overvekt er ikke sunt og alle kan lykke uansett hvor man starter. Andre mål kan være å bare leve mer, være lykkelig, finne en jobb som du elsker, treffe venner oftere, besøke familien mer eller lære deg ett nytt språk eller å spille piano. Jeg ønsker at ditt 2012 skal bli ditt beste noensinne og at du oppnår alle dine mål. Jeg tror på deg you can do it. Nyttårsklem fra Camilla:-) Del gjerne dine mål med meg:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Britt says:

Eg brukar å sette meg nyttårsforsett som kan gjere livet mitt litt bedre i løpet av året. Mykje kjekkare det enn å “måtte” slanke seg, eller slutte å drikke osv. Eg er veldig fornøgd med mine forsett frå i fjor, men årets forsett har eg foreløbig ikkje tenkt så mykje på.

Jeg har ikke trua på nyttårsforsetter… 🙂 Så lite av det hos meg 😀

SV. Tusen takk Camilla 😀

veronica says:

Det er lettere sagt enn gjort ja, men har noen forsetter som jeg virkelig har tenkt å overholde. Dette med å slutte å røyke og drikke blir for dumt, da jeg aldri har klart å overholde de tidligerem så bedre å trappe ned heller da.. 😛

Maria says:

Jeg har laget meg en målplakat for 2012 med bilder av målene mine. Den skal henges opp et sted jeg kan se den hver dag. Kjempelurt å definere målene så detaljert som mulig og finne ut hvorfor dette er målet ditt.

Blogglistenhits