Om Camilla

Jeg vil at du skal se bra ut, føle deg selvsikker i din hverdag og leve ut dine drømmer

 

Det som betyr mest av alt er hva du vil. 

 

Du kan se bra ut uten å være str XS, du trenger ikke bruke 1 time på badet for å legge litt makeup om morgenen og det er mulig å følge dine innerste drømmer uten å gi slipp på alt. Sannheten er den at du selv velger hver dag hvilket inntrykk du vil gi omverden. Hvis du vil lykkes i din karriære må du kle deg profesjonellt. Hvis du har lyst å være attraktiv for en potensiell partner så finnes det ett par kjøreregler. Du trenger ikke se ut som en sliten mamma selv om du er det innerst inne. Drømmer du om å leve ut dine drømmer enten det gjelder å bytte karriære, starte bedrift eller bare finne deg selv så kan jeg hjelpe deg. Start med din stil og alt vil forandre seg!
Din stil. Ditt liv. Lev det nå!

 

Hei! Jeg er Camilla Kristiansen og jeg er her for å gi deg råd, tips og anbefalinger som passer for akkurat deg og din stilmessige hverdag. Jeg jobber med ordentlige kvinner i ulike størrelser som har lyst å fornye seg, få mer selvtillit til å finne klær og jeg vil lære deg enkel grep til hvordan du kan sminke deg proft i hverdagen. Selv har jeg ikke alltid kledd meg bra og orket å bruke tid på badet med å legge makeup. Jeg måtte derfor finne ut hva som passet for travle kvinner med full jobb, barn og hus som likevel hadde lyst lyst til å se bra ut. Å kle opp en modell i str XS er ikke vanskelig men å finne klær til kvinner i det VIRKELIGE liv er mye mer utfordrende og det jeg brenner for å gjøre.
Opt In Image
Meld deg på nyhetsbrev og få video med stylingtips nå

Lær å:

- Kle deg 5 kg lettere

- Smink deg 10 år yngre

- 5 tips til dårlige klesdager

 

Referanser fra kunder:

 

Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!

“Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle!
Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gode tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har).
Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier “Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør”.
Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kapittel om å være gravid og stylish!

Og hva bør garderoben bestå av? Camilla har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapittel, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier “denne kan du kombinere i det uendelige”. For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka 😉

Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.
Dette er en super julegave til mor, venner og kollegaer – hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?”
Hilde Moholt, Hilde M – lykkelig med liten, Mo i Rana


 Jeg er veldig fornøyd!

“Takk for oppdatert stilguide. Har kjøpt noe av plaggene du først foreslo og er veldig fornøyd. Gleder meg til å se på de nye forslagene”.


Det var akkurat hva jeg håpet på

“Tusen takk for stilguiden. Må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg ville få anbefalinger som jeg kunne bruke. Men jeg ble veldig fornøyd!! Det var akkurat hva jeg håpet på. Anbefalinger på hva jeg kan kjøpe og ikke bare generelle anbefalinger ut i fra form og farger. Så tusen takk nok en gang”.


Tusen takk for en flott stilguide

“Tusen takk for en flott stilguide, og overraskelsen som kom i posten i dag 🙂 Koselig 🙂 Jeg likte måten det var satt opp på, og presentert for meg, og synes det var flott med det fargekartet du har satt opp til meg, det likte jeg, og det kan jeg nok bruke når jeg kjøper klær”.


 Anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv

“Før jeg leste boken «Kvinner tjen mer penger nå!» var jeg økonomisk i en situasjon som var litt trangere enn jeg var komfortabel med. Etter å ha lest boken og testet ut har jeg tatt følgende grep: ryddet opp i skapene, solgt litt “skrot” og funnet nye kombinasjoner i klesskapet. Jeg har fått resultater som ikke har kostet mye i penger, men jeg har fått komplimenter fra andre. Jeg vil anbefale boken til kvinner som trenger inspirasjon og nye måter å tenke på og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv.

Også har jeg fått bedre tid fordi jeg brukte en ettermiddag (etter å ha tatt stilkurset og lest boka) på å sortere og kombinere klær, sånn at det som er i skapet nå, er ting som blir brukt. Det jeg ikke brukte, ga jeg bort. Jeg gleder meg til alle dine poster fordi jeg får “piff” til å ta grep:-)”


 Etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere 

Før jeg tok kurset «Få mer glamour i min hverdag» var jeg sliten og følte meg grå uansett hva jeg gjorde, men etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere med små justeringer og fikk resultater som gjorde at jeg ble mer glad og fornøyd.

Jeg vil anbefale kurset til kvinner som trenger et lite puff til å føle seg bedre i hverdagen og å ta seg bedre ut, og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun gir enkle og gode tips og fordi hun oppriktig vil hjelpe deg til en mer glamorøs og sprudlende hverdag og til å være den du er.

Hovedpoenget er ikke å bli som dem du ser i motebladene, men å finne din stil og å gå etter det som inspirerer deg og som får hjertet ditt til å synge. Akkurat som når vi var småjenter og helt naturlig og frydefullt gikk etter det vi likte, enten det var en fin klemme eller et skjørt med rosa prikker på.


 

 

Camilla Kristiansen er stylisten for vanlige kvinner med ulike fasonger, forfatter av en stilbok og 2 motiverende bøker og hun har utviklet Styleseminar som er en inspirerende happening for alle kvinner som liker å se bra ut og vil dele denne interessen med andre.
Hennes bok “Få alle menn til å snu seg etter deg – en stilguide til å vekke din indre hottie” er boken som forteller deg hva du MÅ ha i garderoben og den er en gøy bok som gir deg svar på hva du trenger for å bygge opp en garderobe du og menn vil elske.

 

Camilla’s bøker, tjenester og seminar har hjulpet kvinner over hele landet med å se bra ut, bli trygg på seg selv og følge sine drømmer. Les mer om hennes produkter og tjeneste her. 
Om meg:
Jeg er utdannet Siviløkonom og har jobbet med økonomi, regnskap, budsjett og rapportering i 13 år. Nå jobber jeg på heltid med min bedrift som stylist, holder kurs og seminar og hjelper også andre kvinner komme i gang med sine drømmer bla i boken “Kvinner tjen mer penger nå!” og den andre boken “Følg dine drømmer – Livet er nå!” 
Det er mulig å gjøre noe ut av det man drømmer om og det er mulig å starte uansett hvor i landet du bor. Når jeg kan klare det så kan du!
Jeg bor i Bodø med mann og 2 barn og liker livet som selvstendig næringsdrivende.Mine favorittbyer er London og Paris men jeg drømmer om å reise til Milano og New York i nærmeste framtid. Ellers er jeg glad i å lese bøker, se inspirerende YouTube videoer, lage god mat og bake + være sammen med familien og gode venner. Mitt stilikon er Kate Moss og min favorittdesigner er Isabel Marant. Budsjettmessig handler jeg mest på H&M og Mango. Siden jeg er utdannet økonom så er jeg jo selvsagt smart og selger unna klær jeg ikke bruker eller som lappen henger på. Sjekk her. 

 

Kurs jeg har tatt:

 

Pro Makeup kurs i London med Kandee Johnson.

 

IMG_0030-768x1024                           IMG_0037-1024x768

 

Du finner Camilla på stylistaz.com

logoer
img