Oppgrader din garderobe til 1 klasse!

Er du kjip med deg selv og aldri unner deg klær og sminke i god kvalitet? Når oppgraderte du sist undertøyskuffen din? Og hva med sminken din, er den mer enn 2 år gammel og kjøpt på Cubus og Vita? Da er det påtide å sette av tid til deg selv og en liten oppgradering til 1 klasse. 

 

ID-10093775

 

Mange kvinner i dag sliter med å bruke penger på seg selv men har aldri problemer med å kjøpe klær til ungene og gaver til venner og familien. De spinker og sparer og tar seg sjelden råd til timer hos frisør, fotpleie og ansiktsbehandlinger. Klesskapet er ofte fylt til randen av klær som ikke passer, klær som er gamle og slitte og klær som er kjøpt på bruktbutikker.

 

Men viste du at hvordan du gjør en ting er egentlig en refleksjon av hvordan du også gjør andre ting i livet ditt? Hvorfor skulle ikke du kunne kjøpe deg fine kvalitetsklær og sko istedenfor klær på H&M som blir slitt etter ett par vask. Samfunnet vårt er bygd opp sånn at butikker selger klær som forbruksvarer. Det er ikke kvalitet på en genser fra H&M til 199,- kr. Jovisst er den fin der og da men etter ett par vask holder ikke fasongen mye lengre. Jeg har selv sett meg lei på det å handle kvantitet. Hvor mange nye gensere trenger jeg egentlig? Men når det er sagt så kan du også være heldig å finne fine plagg til en billig penge men min erfaring er at man må lete.

 

Heretter skal du unne deg første klasse kvalitet på alt du kjøper. Det som er første klasse for deg er ikke det samme som naboen.Du må tenke ut fra din livssituasjon og hva som passer deg. Finn ut av hvor du kan oppgadere din garderobe sånn at du føler deg som “a million bucks”.

 

3 spørsmål som hjelper deg mot 1 klasse!

 

  • Hvilke klær i din garderobe får deg til å føle deg som økonomiklasse? Hva kan du oppgradere på kort og lang sikt? Feks hvis man spør kvinner om hvor det trengs mest oppgradering svarer de fleste undertøyskuffen. Andre er kjipe med seg selv når det kommer til å unne seg pene festklær men bruker tusenvis på turklær.
  • Hvis du var millionær hvordan ville du gått kledd? Hvor langt er du fra “drømmekvinnen” som du ser for deg? Hva kan du gjøre for å nærme deg dette bildet?
  • Hvor ofte går du og får sjekket status på din helse? Når gikk du sist til tannlege? Frisør? Fotpleie? Fikk fikset negler? Setter du av tid til å trene og spise næringsrik mat? Når gikk du sist til legen å fikk sjekket blodtrykket og hva med time hos optiker for å sjekke synet? Kroppen har man bare en av og hvis den ikke er verdt å sette på 1 klasse i ditt eget liv så vet ikke jeg hva som er verdt det. Ta steget ut i dag og kryss av for punkter du må sjekke opp.

 

Jeg håper du fikk lyst til å oppgrader garderoben og deg selv til 1 klasse. Du er verdt å bruke penger på for føler man seg vel med seg selv så kommer alt annet til å rulle og gå.

 

Dersom du øsnker mer tips og hjelp fra meg kan du finne masse råd i stilboken min eller du kan få hjelp til å utvikle din egen garderobe med hjelp fra meg her.

 

OBS!!! Prisene på boken og style coach online øker fom 1 november så ønsker du en god pris bør du slå til nå.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet. Hva vil du gjøre for å oppgradere din garderobe?

Likte du artikkelen så del den gjerne på facebook ved å bruke knappene under her.

 

Klem fra Camilla

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits