Pakk smart til ferien!

Er du håpøs når det kommer til å pakke til ferien? Fyller du kofferten med alt for mye klær eller drar på på ferie og pakker feil? Her kommer min beste råd for å pakke smart til ferien 2014. 

 

Nå begynner det virkelig å nærme seg sommerferien 2014. Mange er muligens allerede igang men de fleste starter nok rundt midten av juni og begynnelsen av juli. Men har du klart for deg hva du må pakke med deg i kofferten? Kanskje du begynner 2 uker i forveien og planlegger ID-100261450ned til minste detalj eller du hiver alt i kofferten kvelden før og håper for guds skyld at du husket bikinien og solkremen. Uansett hvilken type du er så kan det være greit å ikke overplanlegge eller ta alt på sparket. En mellomting er vel det beste.

 

Jeg har opplevd å ha for lite med meg på ferie, for mye, pakket for kalde klær og pakket feil ting med. Det var ikke før jeg fikk mitt iditosikre opplegg at jeg klarte å pakke med måte og rett.

 

Dersom jeg skal på bilferie gjelder andre regler. Da pakkes alt som kan med i bilen mens når det kommer til flyreiser og koffert så man man tenke litt nøyere på hva man tar med. Pakkingen tl ferie avhenger av hvor man skal. Badeferie og storbyferie krever ulike pakkinger. Samme med ferie i Lofoten eller ferie på Sørlandet.

 

 

Mine beste råd for å pakke smart til ferien!

 

– Sleng alt på sengen som du har lyst å ha med. Finn antrekk som passer sammen og tenk kombinasjoner. Feks en jeansshorts kan brukes både på stranda og til kveldsbruk på restuarant med en tunika til. Finn antrekk til antall dager du skal være. Her må du være hard. Alt kan ikke med i kofferten. Legg tilbake alt som ikke er med i dine planlagte antrekk.

 

– Når det kommer til sko kan det være vanskelig å begrense seg. Men tenk praktisk til hverdags hva du må ha. Sandaler, joggesko, ett par pumps og ett par slippers til stranden burde holde.

 

– Skal du på storbyferie og vet det blir shopping så begrens deg men ikke alt for mye. Du vil ha plass i kofferten men det er ikke alltid du finner det du er på utkikk etter. Det er dumt å kjøpe plagg bare for du ikke hadde med deg noe annet i backup. Dette har jeg brent meg på så derfor plalegger jeg heller lette antrekk til storbyferien slik at det uansett er plass i kofferten om jeg finner noe.

 

– Ikke glem solkrem om du skal på badeferie. Ofte er disse dyrere i utlandet enn her hjemme i Norge. Akkurat nå har mange apotek tilbud på solkremer og solprodukter. Andre ting du bør tenke på er aloe vera krem om du blir solbrent, after sun, Idoform om uhellet er ute og du får problemer med magen. Du bør også ha med deg EØS Helsetrygdkort om du reiser innen for EØS eller Sveits og blir syk. Kortet sier at du skal ha hjelp på lik linje som innbyggerne i landet der du oppholder deg.

 

– Husk også ha ta med ekstra kredittkort eller bankkort, pass, visum om det trengs og medisiner om du bruker det.

 

– Til slutt pakker jeg alltid en liten reiseveske jeg har med på flyet. Der har jeg bok, tlf, blader, våtservietter, antibac, servietter, nøtter, flaske vann (kjøpes på flyplass) og litt snacks. En fuktighetsspray kan også være god å ha på lange reiser.

 

 

Da skal du være rustet for ferien og klar for å pakke ned dine beste antrekk. Trenger du flere råd til hva som er in akkurat denne sommeren kan du lese mer her. 

 

Håper du får en super ferie og koser deg masse.

 

P.s få 10% på stilguiden min nå ved å oppgi kode JUNE10. Boken passer perfekt som ferielektyre, bare les hva Merete sier om boken  her. 

 

Klem fra Camilla:-)

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits