Populære produkter du må teste

prod

 

 

Det finnes masse produkter på markedet når det kommer til makeup men noen skiller seg ut og er mer populære enn andre. Ikke uten grunn. Disse produktene er brukt av makeup artister, kjendiser og youtubere over hele verden. Trenger du litt nytt i makeupvesken så kan jeg trygt anbefale disse.

 

1. Denne øyenkyggepalletten fra Too Faced en nydelig. Fargene er nøytrale og passer til de fleste + at skyggene er som smør og deilige å legge på.

2. High Beam fra Benefit er en highlight som kommer i flytende form og skaper en fantastisk fin glød. Legges på strategiske plasser der du vil ha glød.

3. Dette solpudderet fra Benefit som heter Hola er veldig fint. Det er helt uten shimmer og skaper fin farge i ansiktet. Det er superbra å bruke om du skal konturere ansiktet ditt.

4. Denne blushen fra Benefit heter Coralista er en en korallfarget blush som er nydelig til alle hudtoner. En must haves i makeupbagen din.

5. Denne mascaraen holder hva den lover “Better than sex” heter den og er fra Too Faced.

6. Har du ikke gått til anskaffelse av en øyenskygge pallette fra Urban Decay MÅ du gjøre det nå. Denne som heter Naked 2 er oppfølgeren til Naked 1. Superfine farger som passer de fleste øyenfarger og er flott å bruke både til fest og hverdags.

 

 

Hvis du har lyst å lære å legge makeup kan du gjøre det i mitt nettkurs her. Her får du tilgang til ett nettbasert kurs som gir deg løsningen på dine frustrasjoner når det kommer til å legge makeup. Ingen er født flinke men alle kan lære seg dette.

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits