SALG- hva skal man satse på?

Sale3

Salget har startet for lengst og køene blir lengre og lengre til prøverommene. I den kaos som råder blir det fort til at man bare kaster med seg ett lass med klær og håper det skal være noe brukbart å finne. Jeg har to råd til hva du skal satse på når det gjelder salg. Sats på basisgarderoben. Du kan finne klær til god kvalitet på salg til 50% om ikke mer. Da kan du unne deg plagg i deilige stoff som holder seg sesong etter sesong. En annen ting er å være bevisst på hva som blir vårens motetrender. Du kan finne vårens nøkkelplagg på salget allerede nå. Her er noen tips:

Sort bukse acne

Sats på en sort dressbukse av kvalitet. Den kan brukes året rundt. Denne modellen kommer fra Acne og er på salg på Fashionmixology.no.

Hvit acne tee

En hvit tee i god kvalitet kan du nå unne deg. Den kostet muligens 600 kr før salget men får du den til 50% har du gjort ett kupp. Den kan også brukes sommer som vinter.

Grå kofte

En grå kofte i ull er også en allrounder. Denne kommer fra laredoute.no.

sort acne kjole

Den lille sorte. Kan brukes på alle fester og nå er tiden for å kunne gjøre ett kupp på en slik klassiker i ordentlig design og kvalitet. Denne er fra Acne og finnes på fashionmixology.no.

twenty8twelve kjole

Men alt man kjøper på salget må jo ikke nødvendigvis bare være safe. Ser du drømmeplagget som du alltid har hatt lyst på så slå til. Denne er min drøm og er fra Twenty8Twelve. Nå på salg på fashionmixology.no.

Acnesko

Sats på kvalitetssko og vesker. Dette er ting som vil holde seg fint i årevis. Disse er fra Acne og på salg nå til 50% fashionmixology.no.

 

Har du basisgarderoben i orden og heller vil satse på vårens trender så kommer noen tips her:

Balmain

Se etter skinnbukser. Trenden vil holde seg til våren slik som her hos Balmain.

D&G

Sats på jeansuniform i sommer. Jeansskjorte og jeansbukse er lov i lag. Se etter bukser, skjorter, kjoler, vester i jeansstoff slik som her på D&G sin visning.

Givenchy

Striper vil vi også se endel av i vår slik som denne dritfine jakken fra Givenchy.

Michael kors

Pasteller blir det også mye av. Her på catwalken til Michael Kors.

 

Andre trender vil bli nude, skrikende farger som hos Marc Jacobs, fargerike armbånd fra DVF, sort mystikk fra Lanvin og cowboylook fra Chanel.

Jeg gleder meg til våren:-)

 

 

Camilla

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits