Salgsfavoritter + video

Hei og godt nyttår!

Håper du har hatt en fin jul og er klar for 2014. Det er iallefall jeg. Jeg har mange planer og har satt opp min topp 10 liste over ting jeg vil oppnå i dette året.

I desember fikk jeg nye kunder på både Bli Ny dagen og personlig shopper så gleder meg veldig til å jobbe med de.

Januar betyr jo salgsmåned og butikkene klargjør seg for vårmoten. Selv har jeg funnet ett par sorte kule pumps fra H&M og en kort tettsittende lilla kjole på salg.

Her er mine salgsfavoritter fra noen nettbutikker.

 

nelly

Her er mine Nelly favoritter. En lang nydelig kjole fra NLY eve, Filippa K har alltid kvalitet på plaggene sine så den lys grå genseren og den sorte boblejakke er en god investering. Hunkydory er også ett favorittmerke og denne genseren med litt huller i har kule detaljer. Iro kjolen er dødsfin og satt ned med over 50%. Tigergenseren fra Zoe Karssen kan brukes til alt, både skjørt, jeans og dressbukser. Akkurat nå får du 10% ekstra på alle salgsvarer hos Nelly. Klikk her for å komme til salget. 

 

La redoute

 

La Redoute har også salg nå men her må du lete litt for å finne noe verdt å sette penger på. Den grå jakken er Iro inspirert og typsik frank mote. Fin og passer til alt. Den lyse søte strikkejakken er perfekt nå på kalde vinterdager og sammen med det rosa paljettskjørtet blir du søt som en isdanser. Jeg er svak for nagler og dette skjørtet i sort er stilig. Ett par Isabel Marant lignende diker boots må du ha i din garderobe. De matcher til alt og har passe høyde på hælen, ergo gode å gå i. En jeansskjorte med sorte perler på skuldrene gir deg en edgy look og er ett friskt pust i garderoben. Klikk her for å komme til salget. 

Har du lyst å få mine supertips til smart shopping og shopping på salg og budsjett så kan du lese mer i denne. 

 

Sjekk ut denne videoen. Her forteller jeg om mine favorittprodukter som jeg ikke kan leve uten og som jeg anbefaler på det varmeste. Spill videoen av i HD for best kvalitet.

Håper du får en fin uke og har en bra start på 2014.

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits