Shopping spree!!!

God mandag! Håper alle har hatt ei fin helg og er klar for uka. På lørdag var jeg en liten tur på shopping. Kjøpte masse fine produkter på Kicks for gavekortene jeg fikk i julegave. Brukte ikke en eneste krone så må si det er gøy å komme hjem med så mye fint da:-) På Cubus kom jeg over salget og kjøpte en Marant lignende cardigan til 199,-. Den hadde kostet 299,-. Genseren med stjerner på har jeg jo også sett på og nå var den satt ned til 99,-. En grå basic tee ble også med hjem og den fikk jeg for 49,-. Kupp med andre ord:-)

 

Her er hva jeg kjøpte. Mascara fra Lancome Hypnose Star i en pakning der du får med eyeliner og en liten parfyme av deres siste duft. Kjøpte den supergode parfymen Boss Nuit som jeg har siklet på lenge. Den er frisk og fin og passer også til dagtid. Jeg har fått to nye favoritter når det gjelder hudpleie. Dagkrem fra Weleda Iris er bare den beste, dufter også herlig. I serien Estelle & Thild bruker jeg ansiktsvask. Det merket er bare supert. Inneholder ikke parfyme, parabener og er fri for all ulumskheter man ikke vil skal trekke inn i huden. Min favorittserie som passer alle hudtyper. Siden jeg handlet for over 600 kr fikk jeg med en liten gave fra Biotherm og Lancome. Det var litt kremer, mascara etc i esken.

Cardigan og tee begge fra Cubus.

Stjernegenser også fra Cubus.

Nå tenkte jeg egentlig å se litt videoer på Youtube men det bare hakker og går så treigt. Får heller surfe innom litt blogger før jeg tar kvelden. Vi høres i morgen!!!

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:

Å så masse herlig shopping! ♥

Klem

Blogglistenhits