Slik kan du kle deg til konfirmasjon

Skal du i konfirmasjon denne våren og ikke vet hva du skal ha på? Les videre jeg har satt sammen noen friske fine antrekk som gjør deg klar til den store dagen. 

 

ID-10095640

Å konfirmere seg er en stor ting for de unge i dag. Du kan vel selv huske tilbake til den dagen da du knelte fremfor presten og fikk en fin fest til ære for deg.

 

Jeg husker i min konfirmasjon så hadde jeg på meg en blå shortsdress med en hvit skjorte under, strømper og sorte lakksko. Jeg skulle ikke ha bunad for det hadde alle de andre, dessuten husker jeg at jeg syntes det vart litt for dyrt med bunad til at mamma og pappa skulle legge så mye penger i det.

 

I ettertid har jeg ikke vært i så mange konfirmasjoner men jeg synes at antrekket til gjestene til en slik anledning bør være pent og pyntelig men ikke for alvorlig heller.

 

Du kan som gjest fint velge kjoler i blomsterprint, kjoler med farger, duse toner er fint og bruk litt fresht tilbehør i form av fargerike øredobber, store armbånd eller spreke sko.

 

Det er ikke så mye som ikke er lov her sett i forhold til i ett bryllupp der du ikke skal ta glansen fra bruden. Her kan du fint velge å gå i både hvitt, sort og rødt.

 

Er det en jente som konfirmere seg gå for røde og rosa toner på klær og tilbehør og er det en gutt så kan du velge pastellblått, marineblått eller sort kjole.

 

Slik kan du kle deg til konfirmasjon

konfirmasjon

 

Bunad er jo selvsagt et sikkert stikk så har du det kjør på. Men det kan jo være varmt denne dagen og da er det mye bedre med en enkel og florlett kjole.

 

Håper du fikk litt tips til hva du kan ha på deg neste gang du skal i en konfirmasjon. Likte du denne posten så del den gjerne på facebook med dine venner. Bruk knappene nedenfor.

PS: siste dag med 25% på stilguiden min. Oppgi kode MEMORIAL25 når du handler. Klikk her for å kjøpe boken.

Ha en fin kristihimmelfart i morgen og lykke til med den store dagen til alle konfirmanter og familier rundt om i landet.

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits