Slik kler du deg 5 kg tynnere!

Har du dager da alt bare er galt og du føler deg oppblåst og 5 kg tyngre enn du var i går? Les videre jeg gir deg 5 tips for å kle deg 5 kilo lettere. 

 

 

ID-100112965-1

Alle har vi dager da alt bare føles feil. Ingenting passer i klesskapet og alt sitter supertrangt rundt magen. Know the feeling?! Kanskje skal du på en fest og i siste liten prøver du kjolen på og den føles trang og ikke like fin som forrige gang du hadde den på. Panikken sprer seg og du har liten tid til å løse denne kleskrisen.

Jeg har vært der og opplevd denne følelsen. Det samme har mine Bli Ny kunder og de som ønsker personlig shopping av meg. Her skal jeg gi deg tipsene som gjør at du kan kle deg 5 kg lettere. Selv er jeg jo veldig for at du skal være fonøyd med deg selv akkurat slik du er men uansett hvor ofte jeg gjentar dette så går det ikke inn. Derfor kommer denne artikkelen for å gi deg en liten boost.

 

 

 

 

 

 

5 hotte tips for å kle deg 5 kg tynnere!

 

  • Ett triks for å virke smalere er å bruke ett belte i livet der du er smalest. For noen er det rett under bysten for andre litt lengre ned. Finn ditt smaleste punkt og buckle yourself up! Og ja alle har en midje.
  • Sort smalner alle inn men det er forskjell på telt og figursydde kjoler. Selv sverger jeg til en sort kjole med drapering i midjen på dager da jeg ikke føler meg så vel. Du kan også velgen en sort jeans, en sort bluse og sette fokus i midjen med et belte i gull.
  • Kle deg etter figuren. Du kan få tonnevis med tips i stilboken min. Har du stor underkropp dvs hofter og rumpe så få fokus opp på overkroppen ved å bruke v-hals, fargerike smyker, skjerf osv. Er du derimot større på overkroppen enn underkroppen skal du trekke fokus ned ved å buke smale bukser, fargerike og kule sko og slå deg løs med kule skjørt.
  • Snart er det klart for festsesongen og hva er vel ikke bedre enn å hoppe rett inn i kjolen uten å ha en valk på kroppen? Er det mulig….ja det er det. Kjøp deg en hold in kjole eller en hold inn truse. Du får disse som går helt ned mot knærne og de bruker superstjerne som Jennifer Lopez og Beyonce. Det er ikke for ingenting at de aldri blir sett med en valk på scenen. Dropp hold in strømpebuksa  den presser bare alt opp og da ruller det fort over kanten. Noe som ikke er så flatterende;-)
  • Kle deg i klær du føler deg vel i. Det betyr alt her i verden om du får en ny stil og en look du elsker. Tenk å våkne opp hver dag uten å måtte vri seg i håret og aldri måtte slite med å finne noe å ha på. Invester i en stylist eller gå ett kurs der du lærer hva som kler nettopp deg og din figur. Selvtillit er nøkkelen til alt og har du litt av det så kommer du langt.

 

Håper du fikk litt inspirasjon til å kle deg tynnere på dårlige dager eller når du vil føle deg ekstra vel.

Nå vil jeg høre fra deg i kommentarfeltet nedenfor. Hva gjør du på dårlige klesdager? Del med oss.

Likte du artikkelen så del den gjerne på facebook med venner, da blir jeg kjempeglad.

 

Klem fra Camilla:-)

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits