Slik kler du vekk muffin top!

Sliter du med å skjule sideflesket eller såkalt kalt muffin top? Da er du ikke alene. Det er mange av oss som må skjule hankene som gjør antrekket lite tiltrekkende. Les videre for mine beste tips til en sexylook uansett kilo og kroppsfasong.

 

Er du drittlei av å ha muffin top som sjenere deg? Sliter med å finne noe som passer i din garderobe? Jeg vet akkurat hva du muffinhanskes med. Etter jeg fikk mitt andre barn så er ikke magen like slank som før. Men det er bare å innse at det er ikke alt man får gjort noe med (nei jeg gidder ikke trene 6 ganger i uka og kun spise proteiner, glem det). Da er det jo fint å vite at klær skaper illusjoner og kler du deg riktig så kan du kle vekk de sjenerende “love handles”.

 

Ikke vær frustrert over at du har litt mye til overs, de fleste damer i dag har det. De færreste er sylslanke og selv tynne damer har litt sideflesk. Jeg vet råd. Ved å følge ett par triks i boka kan du kle deg smalere og virke tynnere.

 

Her er mine beste metoder for å virke smalere.

 

 

Sånn vil vi vel ikke se ut eller?

muffin topg

Tips 1: Ikke bruk bukser som er for lave i livet. Som du ser på bildet ovenfor så er disse buksene alt for lave og de stikker inn i sideflesket og gjør at disse damene får muffin top. Unngå dette ved å bruke bukser som går over det tykkeste punktet i siden.

Tips 2: Ikke bruk belte på en bukse med lav liv. Se ovenfor. Det stikker seg inn i siden og gjør looken uflatterende. Sats heller på å bruk ett belte i livet som fremhever midjen din.

Tips 3: Til stramme kjoler kan du godt bruke en god hold in truse eller hold in strømpebusker. Disse sitter godt og gir deg en slank siluett og håndtakene glattes ut under kjolen.

Tips 4: Bruk empire topper for å skjule en stor mage. Disse er fine og romslige men gir samtidig en siluett der du virker slankere.

Tips 4: Let etter bukser som sitter bra på din kropp. Jeg vet det kan være frustrerende men om du investerer i personlig shopper eller velger å få med en venninne som kan hjelpe deg så tror jeg du blir fornøyd og kan klare å handle på egenhånd neste gang.

 

Dette skal du se etter

tips

 

Har du flere tips som kan komme til nytte så vil jeg gjerne høre det. Legg igjen en kommentar nedenfor. Del gjerne bloggposten på facebook om du mener andre kan ha nytte av den.

Har du lyst på en trendy stil i år så kan du få det ved å se Styleseminaret mitt online på nett. Klikk her for å komme dit. 

p.s siste dag med GRATIS frakt og 20% på stilguiden min. Oppgi kode MOMSANDGRADS når du betaler. Klikk her for å komme til boken. 

Ha en super uke.

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits