Slik rydder du best i din garderobe!

Veske--StylistazHar du overfylte skap med klær du aldri bruker, klær som er for små, klær med lappene på? Svarer du ja på noen av disse spørsmålene så kan du lese videre for mine beste tips til en garderoberensing. 

 

 

Nå er høsten på trappene og det er på tide å fornye sin garderobe litt. Men før du setter i gang kan det være lurt med en liten garderoberensing. De som nå går mitt kurs Stilmakeover online har en egen modul der jeg lærer vekk mine beste tips til hva du må gjøre for å få en garderobe makeover. I kurset går vi litt i dybden og tenker på mange ting for å virkelig gjøre om på sin garderobe.

 

ID-10046777-2

Men jeg kan gi deg noen råd på veien for å komme i gang. 

Det første du må gjøre er å kvitte deg med ting du ikke bruker. Gi de vekk til familie, venner, fretex etc. Før i tiden ble jo gamle klær og sengetøy bruk til å veve matter, der er vi nok ikke i dag med alt for liten tid til slike ting. Derfor kvitt deg med det du ikke trenger.

 

Det andre du kan gjøre er å henge frem plaggene på en stang (walk in closet) for å bruke kun dine favoritter i hverdagen. klær som ligger gjemt vekk i hyller og langt bak i skapet blir glemt. Ergo ikke brukt!

 

Det tredje du kan gjøre er å kun handle ting du vet du får bruk for. Neste gang du skal på shopping (om det så er på nettet) så skriv ned hva du må ha. Dersom det ikke står på listen skal det ikke inn i din garderobe. Slik sparer du både plass i skapet og ikke minst penger.

 

Det var mine beste råd før du setter igang å investerer i nye ting i din garderobe. Ikke glem at du nå kan få mitt nye videokurs “10 dager til mer glamour i hverdagen” til kun kr 199,-. 10 videotips levert til din innboks i 10 dager. Prisen går opp den 24 august så slå til nå. Det vil si kun kr 20 pr dag du investerer i deg selv. Er du ikke verdt det?

 

Håper du får en fin uke.

 

Klem fra Camilla:-)

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits