Slik shopper du smart på salg!

Nettbutikkene og butikker ellers om i landet har startet salget for alvor. Mange elsker å gjøre kupp på salg mens andre hater det. Her kommer none tips til deg som har lyst å komme hjem med ting du får bruk for men attpåtil spare penger.

  • Kvalitet framfor kvantitet: Legg heller pengene i noe med god kvalitet fra ett merke enn å kjøpe en haug fra H&M du vet blir slitt etter ett par vask. Du har mer igjen for å kjøpe noe du virkelig har lyst på enn å sløse penger vekk på ting som havner langt bak i skapet.

Tee fra Helmut Lang

  • Sats på å kjøpe sko og vesker på salg: Når det kommer til salg så kan du virkelig gjøre gode kupp på designer sko og vesker. Eller om du ønsker gode sko i skinn og som er gode å gå i finner du dette også på salg i diverse butikker. Kjøp klassisk så holder det seg år etter år. 

Skinnveske fra Rachel Zoe på salg hos shopbop.com

  • Vurder om du heller vil spare pengene til høsten: Salgstider er vanskelige tider for høstmoten er så vidt på vei inn i butikkene og du kan bli fristet. Vent med å kjøpe masse billige topper og spar pengene til du virkelig finner noe du kommer til å gå med hele høsten og ikke bare på sensommeren. 

Litt av det som kommer på H&M til høsten

  • Handle klassikere som dressjakker, velsittende jeans, den lille sorte eller ett par fine ballerinasko. Dette er staples du kan ha i skapet og ta frem år etter år.

Den lille sorte fra H&M til kun 75,- kr på salg. Ett kupp.

  • Andre tips kan være å kjøpe klokker og smykker på salg. Sjekk ut butikker som Shopbop.com og din lokale gullsmed. Michael Kors og Marc by Marc Jacobs har mange fine klokker.
Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits