Slutt å vær så redd!

Klær--StylistaznyttÅ se bra ut og kle seg moteriktig hele tiden er vanskelig. Ingen klarer det konstant, selv ikke kjendisene. Se bare på bilder der paparazziene har knipset blinkskudd der de ikke har den beste dagen. Sånn er det jo for oss alle. Vi er jo bare mennesker og det er lov å feile. Likevel så kritiserer du deg selv og sammenligner deg med med modellen på coveret av Elle som har sittet i sminken i 2 timer for å få hår, makeup og klær perfekt. Uansett hvor mange feelgood kampanjer som kommer om at du skal elske kroppen din, være fornøyd med deg selv eller hvordan du skal roe ned for å finne balansen i livet klarer du bare ikke følge opp og det ender med at du blir enda mer deprimert over at ingenting funker. Ergo mer skuffet over deg selv.

 

Bladene og motebloggere pøser ut info hver uke om ting du MÅ gjøre for å se bra ut. Du må ha denne tingen, du kan ikke leve uten en spesiell lipgloss og du må gjøre sånn og sånn for å bli en perfekt mor, partner og ikke minst finne den jævla balansen i livet. Hvis du vet hvor den helsikes balansen i livet er fortell meg det. Jeg vil aldri dit. Jeg liker best å ha kaos rundt meg for da jobber jeg best. Adrenalin er faktisk bra for å prestere godt! 

 

Drit nå i å let etter det perfekte. Let heller etter hva ditt uttrykk er. Klær, stil og måten du er på sier mye om deg som person. Jeg vet hva det kan gjøre med en kvinne å få ett nytt syn på seg selv. Det beste jeg vet er når jeg har hatt Bli Ny dager der kunder for første gang har sagt at de synes de var vakker. Jeg blir rørt. Jeg tenker hvorfor har de ikke sett det selv. I mine øyne var de allerede vakre når de kom til meg. De trengte bare ett lite push for å stråle litt ekstra. 

 

Jeg har sett meg lei på det forskudde motebildet der vi kvinner må kle oss i spesielle ting for å se tynn ut. Jeg hater at vi må finne balansen i livet og jeg liker heller ikke at vi skal være så like. Slutt å vær så redd! Det er super enkelt når alt kommer til alt. Du velger vel selv om du vil kjøpe en rosa kjole og gå i den på jobb, er det noen som har problem med det så er det faktisk deres problem og ikke ditt. Verden og, ikke minst, Norge trenger flere fargeklatter. Hva så om det ikke passer inn på catwalken i Paris? Vi lever da vel for F… ikke på en catwalk. La hver dag være din egen catwalk der du tar på det det du vil, føler for og gjør akkurat det som passer deg.

Gi f… i det helsikes balansen, vær litt egoistisk og hopp over to-do listen denne uken. Når gjorde du sist ting som du gledet deg over og som du likte da du var barn? Finn tilbake til gleden i hverdagen og kle deg akkurat som du vil.

 

Jeg er glad for at jeg endelig har funnet min stil, mitt utrykk og at jeg tør å kjøpe akkurat det jeg liker og ikke hva motebildet skal presse på meg. 

 

Og hvis du har samme mening som meg, burde du også være glad. Vi som ikke lar oss diktere av andre men selv vil finne vårt uttrykk må holde sammen! Dette bringer meg tilslutt på tanken hvorfor jeg ville du skulle vite dette.

Jeg har laget en supportgruppe. En trygg plass å være. Ett sted der du lærer på den ærlige måten, der du får motivasjon, inspirasjon og støtte fra meg og andre kvinner. En plass der kvinner lærer på 1 uke det magasiner bruker år på å forklare deg.

Stylistaz mastermind er plassen å være for de kule kvinnene i Norge som er lei av feilinformasjon og kjedelige triks som ikke funker. Vi kvinner vet selv best ut fra hva vi har prøvd å erfart og derfor må vi stå sammen. 

Kom bli med oss kjære deg. Si ja til det livet du virkelig øsker. Si ja til å gjøre det som trengs av deg. Si ja til å slutt å vær redd og heller bli fornøyd med deg selv. Si ja til deg.

Husk det er din stil. Ditt liv. Lev det nå!

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits