Sminkekurs Bodø

Lær å smink deg - Få de beste rådene - Jeg kommer hjem til deg

makeup

 

Har du lyst å lære å sminke deg? Jeg kommer hjem til deg i Bodø og viser hva som kler akkurat deg. Du lærer om de beste produktene og hva som passer for dine farger og komplekser.

Min bakgrunn:

Jeg har jobbet som stylist og make-up artist siden 2009 og har skrevet artikler for aviser og stylet til fotoshoots. Jeg har også hatt Styleseminar og sminket kunder til ulike anledninger og sammenhenger. Jeg har også jobbet med musikkvideo og hatt mange Bli Ny dager med masse flotte damer. Hos meg lærer du kun det jeg vet du får nytte av. Jeg har lært de beste make-up triksene av Hollywood make-up artist som har jobbet med MTV, VH1 for å nevne noen.Jeg vil hjelpe deg å få en stil du elsker, ny selvtillit til å ta egne valg når det kommer til stil og make-up og jeg lærer deg hvordan du kun kjøper det beste på markedet slik at du sparer både tid og penger.

 

Dersom du har lyst å lære deg å sminke deg kan jeg komme hjem til deg og gi deg mine beste råd og tips. Kurset varer i 2 timer og etter endt kurs vil du få en liste over de produktene som jeg anbefaler for deg og hvor du kan kjøpe de.

Pris for kurset er kr 2900,-. 

Bestill kurset hos meg ved  sende en mail til stylistcamilla@gmail.com så sender jeg faktura til deg og vi avtaler ett tidspunkt som passer.