Sniktitt på høstmoten 2014!

Har du lyst å ta en sniktitt på hva høstmoten har å by på? Les videre for mine favoritter fra billigkjedene. 

 

Nå er sommeren snart over og selv om vi har hatt det fint med badetøy og lette klær så blir man jo lei og ønsker å invester i litt nytt i garderoben. Ett av lyspunktene med høsten er jo nettopp det å kunne skifte litt “ham” og Bli Ny.ID-100252848

Jeg elsker høsten med duftlys, en god kopp te og litt innetid i ruskevær. ikke minst er jeg glad i å handle nye høstklær og få en ny look. Som dere vet jobber jeg som stylist og må derfor holde meg oppdatert på nye trender som rører seg i motebildet lenge før alle andre. Jeg liker veldig godt å handle både billig og litt dyrt. Men aller best er det å blande litt mix fra forskjellige butikker og ulike trender sammen.

 

I høst kan du se opp for trender som:

– Vide bukser

– Smale finbukser

– Skinnbukser

– Lady like skjørt

– Tyll

– Skinn

– Pumps med ankelreim

– Sneakers og loafers i dyreprint

– Vide brune gensere

– Crop genser (kort genser)

– Farger som brunt, sort, mørk blått og plomme

 

Mine favoritter for høsten 2014!

 

hm

Her ser du hva H&M har å by på i høst. Jeg liker de korte genserne sammen med pencilskjørt. En stor vide genser må du ha, den fineste kommer fra Stella mcCartney men denne fra H&M er en god kopi. Vide bukser som ser ut som skørt er nytt av året. Disse er nydelige til en kort jakke og en singlet under. Og loafers trenden holder seg, samme kan sies om mule sandalene. Disse er rålekre til ett par smale jeans og en lang genser.

 

laredoute

La Redoute er jo ett fransk merke og de skuffer aldri. Skjorten øverst på bildet vil jeg si er ett kupp on du har lyst på en skjorte som ligner på Isabel Marant design. En veske i zebraprint og med lang reim er perfekt til fest. Of sjekk bootsene. De er jo råfine og en god kopi av 3.1 Philip Lim (Tone Damli sine favoritter) og koster en brøkdel av prisen. disse må jeg ha! Jakken nede på bildet er lekker og minner veldig om Helmut Lang. Ett tyllskjørt er supersøtt og det kan brukes både på jobb og på fest om dy styler det skikkelig. Sist ut av mine favoritter er shortsen med blodekant. Lekkert med en sort strømpebukse og ett par røffe boots.

 

ellos

 

Ellos har kommet med nye oppdaterte nettsider og jeg synes de endelig har stylet bra. En skinnjakke er ett must i høst. Liker også den todelte sort/beige genseren i midten som kan styles kult med skinnbuksen nede på bildet. En grå lys kåpe er lekkert i høst om du går for den klassiske stilen. Og ett par pumps med ankelreim til en beige genser med gulldetaljer blir lekkert på fest.

 

 

Håper du fant noen favoritter. Jeg skal snart shoppe litt på nett og oppdatere min garderobe. Men først litt mer ferie på meg før jeg er i full sving igjen med både jobb og flere kurs.

 

I neste uke slipper jeg mitt nye kurs Stylemakeover online. Ikke gå glipp av dette tilbudet der du RASKT kan få en stilmakeover med hjelp fra meg og mine videoer online. Dette er for deg som har lyst å oppdatere deg stilmessig både på klesfronten men også lære å legge makeup som en proff. 

 

P.S. Ikke glem å kjøpe boken min “Kvinner tjen mer penger nå!” om du vil gå opp i lønn og tjene mer denne høsten. Kjøp boken her. 

 

Ha en fortsatt fin sommer!

Klem fra Camilla:-)

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits