Sommerfrisyrer 2012

Har du lyst å fornye deg litt på håret i sommer kan jeg tipse om hva som er hot denne sommeren. Frisyrene er hentet fra vår og sommer visningene 2012 fra catwalken i London, Paris, Milano og New York. Flette trenden er en klassiker hver sommer den slår aldri feil. Det samme kan man si om løst bølgete hår med masse volum i. Finn din favoritt her:

Oppsatt hår med pynt. På visningen hos Chanel hadde modellene perler i oppsatsen. Slike får du kjøpt til en billig penge på Glitter. Passer perfekt til deg som skal gifte deg i sommer.

Oppsatt hår med pynt. På visningen til Louis Vuitton så vi rufsete oppsatt hår med fine diadem og hårbøyler. Denne frisyren er fin om du skal være gjest i bryllup eller til sommerfesten.

Fønet hår. Glamorøst fønet hår her på visningen hos Anna Sui. Prøv å føne håret istedenfor å bruke krølltang eller rettetang. Kost på deg en føntime hos frisør og se forskjellen.

Twist. Twist håret og sett det opp tilfeldig her og der. Denne trenden er superenkel å lage, kjøp en pakke fliseklemmer på Glitter, H&M og lek deg litt.

Fletter. Flett håret på begge sider og fest det bak i nakken. Perfekt sommerfrisyre på stranden for å få håret vekk fra nakken.

Fletter. Denne frisyren ser vanskelig ut men er egentlig enkel. Du tar litt hår fra begge sider når du fletter rundt og bytt hånd når du kommer bak i nakken. Det er bare å søke på youtube så finner du ut hvordan dette kan gjøres. Øvelse gjør mester:-)

Midtskill. Denne rufsete frisyren med midtskill var å se på visningen hos Givenchy. Enkelt å få til.

Hestehalen. Hestehalen er en perfekt sommerfrisyre. Du kan lage den slick eller med litt volum på kronen. Gå over med en glansspray og hårspray så holder den hele dagen.

Wetlook. Her trenger du ett godt skum eller en gele for å oppnå denne looken. Gre gjennom håret med det produktet som passer deg, bruk fingrene og fest håret i hestehale eller løst bak i nakken med fliseklemmer. Spary over med hårspray.

 

Hvis du likte denne artikkelen få flere tips rett i din innboks ved å melde deg på her!
Del dine meninger her:
Blogglistenhits