Søt søndag: Ingefærmuffins med pære

SONY DSC

 

Hei og god søndag!

 

I dag har jeg bakt noen deilige ingefærmuffins med pære. De ble utrolig safte og deilige de beste jeg har testet på lenge. Ett av mine nyttårsmål for 2015 er å lage mer mat fra mine kokebøker og bake mer. Jeg elsker jo å lese kokebøker og oppskrifter med deilig søt bakst men jeg har vel aldri tatt meg skikkelig tid til å gjøre noe med det. Derfor er nå Nigella Ekspress boken tatt frem og den ligger på kjøkkenet til enhver tid. I forrige uke lagde jeg to middagsretter derfra og bakte kjeks. Denne uken ble det en middagsrett og disse deilige muffinsene. Søndag er jo en fin bakedag. På ettermiddagen kan man liksågodt ta frem oppskrifter og melet og sette igang.

Om du har lyst å teste ut disse muffinsene så finnes oppskriften i Nigella Ekspress s. 89. Om du har denne boke da. Hvis ikker anbefaler jeg å kjøpe den for her er mye god mat som du fort lager på kort tid.

Håper du også blir inspirert til å komme igang med nye matretter og bakingen i 2015. Det er jo så gøy og kan du ikke bake så blir du jo alltid bedre av å teste. Ingen har blitt verre av å forsøke, det er nå sikkert.

 

Ha en fin søndag så høres vi i morgen.

 

SONY DSC

 

 

 

Her er resultatet. Nam. Superdigg og fine å legge i matboken. Det skal visst være frokostmuffins og de passer greit til det. Litt søte men om du liker søtt på morgenen er de perfekte:-)

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits