Spar kr 2000-, i mnd på smart shopping!

Har du lyst å spare litt ekstra cash i en mnd som kan gi deg frihet til å kjøpe noe ekstra fint eller betale ned litt gjeld? Les videre her er 4 tips om hvordan du kan shoppe smart og spare penger.

 

ID-100170269

Er du lei av å lure på hvor pengene dine blir av? Har du fått nok av alle bomkjøp og penger som ikke strekker til? Jeg skal gi deg noen gode råd som gjør at du ved bittesmå grep kan spare 2.000,- kr på en mnd. Du viste kanskje ikke at jeg i tillegg til å være stylist, make-up artist og forfatter også er utdannet siviløkonom?!

Jeg kan ett og annet om å spare penger og få pengene til å strekke til. Jeg har lært “The hard way”. Penger har jeg hatt greit med i ett øyeblikk og lite av i ett annet. For å få pengene til å strekke til og gi deg glede må du ta noen små grep og la de grepene bli en vane. Jeg oppfordrer deg til å bli en shaveaholic istedenfor en shopaholic!

 

 

 

 

 

 

 

 

4 hotte tips for å spare kr 2.000,- på en måned

 

  1. Kjøper du blader i hytt og pine, noe som mange kvinner gjør, så er det mye å spare på å skrenke inn. Blader i dag koster fra 50 kr pr blad og opp til over 70 kr. La oss si du kjøper 4 blader i mnd til kr 50 pr blad. Lar du vær å kjøpe disse så sparer du 200 kr på en mnd. Istedenfor blader leser du heller sladder på nett i stedenfor se og hør, mote leser du på bloggere og interiør finnes det også masse inspirasjon på nett å hente. Ikke glem Instagram, der er det mye inspirasjon helt gratis!!!
  2. Se over småkjøpene dine og handle smart. Ikke kjøp kaffe hver dag ute lag din egen hjemme heller. Det samme gjelder for godis og brus. Ikke kjøp det til dobbel pris på Narvesen fordi det er enkelt, gå de ekstra skrittene til butikken. Begrens småkjøp og godishandling til helgene. La oss si du bruker 200 kr i uka på sånt dill og dall. Du kan da spare kr 800 på en mnd. Ikke verst. Kosen skal du ha men spar den til helgen:-)
  3. Stopp impulsshoppingen. Ikke la deg lokke av store plakater og tilbud. Gå heller hjem i klesskapet og se over om du ikke har noe du har glemt av som ligger og venter på å bli brukt. Ofte må du bare ha en ny topp til helgen, en ny kjole litt nytt tilbehør på Glitter etc. Det blir fort 500 kr på 1 mnd. Men trenger du egentlig dette? La være å kjøpe på impuls og du sparer kr 500,-.
  4. Selg unna det du ikke bruker. Rydd i skap og skuffer, kjeller og loft og selg unna for svarte. Er du klar over hvor mye penger du har liggende. Jeg har solgt klær, sko, barneklær, barneutstyr, dvd samligner av Dexter, MadMen osv. Du kan selge på finn.no, Bloppis.no og ikke minst lokale facebook grupper for både klær, sko og utstyr. Du kan lett selge for 500 kr på en måned om du tenker etter.

ID-100113246

 

 

Tilsammen blir dette kr 2000,- penger spart på en mnd. Følger du disse rådene i 1 år kan du spare kr 24.000,- som du kan bruke til å betale ned på lån, bruke på reiser eller kjøpe nye møbler.

For flere langsiktige tips og råd til hvordan du setter opp en månedlig spareplan kan du lese mer om i boken min. Jeg skriver nemlig om hvordan holde stilen på budsjett og gir deg råd til å shoppe smart.

Nå vil jeg høre fra deg. Hvor mye penger bruker du i mnd på klær og ting til huset?

 

Ha en fin sommer!

Klem fra Camilla

 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits