Spiller du hovedrollen i ditt eget liv?

Leppestift--Stylistazhovedrolle

 

 

Spiller du hovedrollen i ditt eget liv? Dette spørsmålet synes jeg er verdt å tenke litt på. Jeg oppdaget det i filmen “The Holiday” (som jeg forøvrig har sett 20 ganger) da en av damene i filmen, Iris, var helt opphengt i en forlovet mann og ville ikke gi slipp på han. Han ringer og plager henne og vil selvfølgelig ha henne gående på gress. Det er i en scene at Iris blir kjent med en gammel filmregissør på over 80 år at han spør henne “Iris spiller du hovedrollen i ditt eget liv eller er det andre som har regien?”.

 

Hva med deg? Er det du som styrer ditt liv og dine handlinger utfra hva du ønsker eller føler du deg låst i den stilen du har, jobben din, familieforholdet og lenkte til huslånet? Vi har alle våre forpliktelser som skal gjøres og forventes av oss. Men likevel er det mulig å leve ut sin hovedrolle i livet. Det gjelder bare å finne den. Tenk deg dette: Du blir bedt om å spille i din drømmerolle for en hollywoodfilm. Hvem er du da i den rollen? Beskriv henne utfra måten hun er på, hva hun har på seg, hvilke egenskaper hun har, hennes livsstil og familieforhold. Tenk deg at dette var en rolle du kunne gli inn i. Da er spørsmålet hvor langt fra den rollen er du i dag?

 

For å finne ut om du har regien i eget liv så spør deg selv om du har mulighet til å piffe opp din hverdag litt mer, ta mer kontroll og si nei til ting som tapper deg for energi. La oss si du nå var 90 år og satt foran vinduet på kjøkkenbordet ditt og jeg spurte deg følgende “Var du fornøyd med det livet du levde? Var du hovedrolleinnehaveren i ditt liv? Hva angret du på at du ikke gjorde mer av?”.

 

Etter jeg tok regien i mitt liv bestemte jeg meg for å følge mine drømmer, gi ut bok, starte bedrift, skrive enda en bok, snakke sannheten om motebransjen, tørre å si nei til ting jeg ikke vil og kutte ned på ting i mitt liv som tappet meg for energi.

 

Tenk på det at det er hovedrollen i en film som skaper den gode følelsen, men uten biroller (familie, venner,kollegaer, medmennekser) vil det aldri bli noen blockbuster. Derfor ta grep i dag. Bestem deg for å finne din stil og look, ta grep om din drøm, slutt å syt om alt du ikke kan gjøre noe med og “move your ass” i retning av dit du vil. Det skjer ikke noe før du starter.

Husk det er din stil. ditt liv. Lev det nå!

 

Jeg hjelper deg å piffe opp hverdagen i riktig retning av mitt 10 dager kurs til mer glamour i hverdagen og dersom du trenger å tjene mer penger har jeg boken for deg. 

 

 

 

Opt In Image
Få gratis stilbok nå! Meld deg på mine nyhetsbrev!

Har du lyst på en ny stil i løpet av 10 dager? Få gratis bok her.

Del dine meninger her:
Blogglistenhits