Stilmakeover onlinekurs

Garderobe makeover - Ny stil - Hollywood makeup

Hei kjære deg!

 

Er du klar til å få en garderobemakeover online, en ny stil du vil elske?

Da er du kommet rett! Stilmakeover onlinekurs er her! For kun kr 2990,- kan du bli med på en reise med meg der DU er i fokus og der DU skal bli en stylish dame. Jeg kan hjelpe deg til å oppnå det du vil. Hvordan da tenker du? Les videre.

 

10501593_777837572246818_4403515460620488283_n

 

Stilmakeover onlinekurs er det hotteste og eneste kurset i Norge for kvinner som drømmer stort og er klar for å ta ett stort steg mot en ny stil. Kurset er ett must for deg om du ønsker å få ryddet i garderoben, finne din stil og lære å legge makeup steg for steg. Dette kurset er for kvinner som er fortvilet og sliter med å finne sin stemme i jungelen av trender. Det er for deg som aldri føler deg fin nok. For deg som aldri har tatt i en makupkost. Det er for deg som endelig vet å sette pris på deg selv engang for alle ved å investere i noe som gir deg hundre ganger mer selvsikkerhet, en look “to die for” og konkrete råd på hva du trenger å gjøre for å komme ut av ditt skall.

Dersom du har lyst å få en stil som er deg, en garderobe makeover og kunnskap om å legge en glødende hot makeup på 10 min er dette kurset for deg!

 

Stilmakeoveronline-7

Kjøp stilmakover online her: 
I dette 4 ukers kurset får du en Stilmakeover både innsiden og utsiden. Vi må nemlig kjenne til hva som styrer vår stil innenfra før vi lager en ny stil som vi ønsker å være. Du får tilgang til kursmaterialet for alltid. Det følger også med 4 Stilguider der du jobber med oppgaver for å utvikle deg stilmessig. Bonus materialet vil også komme.

 

Her er hva du får:

 

  • Ett 4 ukers kurs online der du får en Stilmakeover som gir deg en frisk start på ditt nye liv
  • Praktiske videoer der jeg lærer deg alt du trenger å vite om din figur, ulike stiler og hva du bør satse på
  • 4 Makeup videoer der du lærer å legge ett godt grunnlag, makeup på 10 min, min hemmelige glødende makeup look og hvordan du legger smokey eyes
  • 3 Stilguider der du får oppgaver du løser ukentlig for å komme nærmere ditt mål
  • Tips til hvor de beste nettbutikkene er
  • Råd om hvordan du skal finne ut ditt stilikon, hvem du vil være
  • Bonus videoer du kommer til å elske. Bla viser jeg deg hvordan en Stylist shopper, du får være med inn i min garderobe

+ masse inspirasjon og motivasjon for å få deg til å komme ut av ditt skall. 

 

ID-10046775

 

Slik ser kurset ut:

 

Uke 1: Hvem vil du være? Vi finner ut hva som er din fasong/figur og hva som passer for deg. Denne uken vil du vite nøyaktig hvilken fasong du er ved hjelp av ett supert verktøy. Du vil få være kreativ og vi skal klippe og lime og ha det gøy.

Uke 2: Garderobemakover. Denne uken skal vi rydde litt i din garderobe. Du vil få instrukser på hva som skal vekk hva du må investere i av klassiske plagg som du alltid vil kunne bruke om kleskriser oppstår.

Uke 3: Din drømmelook. Nå skal vi finne ut hva som er din drømmelook. Du vil kunne identifisere letter hva du må investere i etter denne uken har gått. Nå er du klar for en look som vil fremheve dine beste trekk og du er klar for å stråle.

Uke 4: Hollywood makeup. Den siste uken skal du lære alt du trenger å vite for å gløde som en Hollywood kjendis. Jeg viser deg steg for steg hvordan du legger makeup og hvilke produkter som er de beste. Disse videoene kan du gå tilbake til og se når du måtte ønske. Du kan stoppe videoen og sminke deg samtidig. Du kan ikke gjøre feil om du følger mitt steg for steg program. Dette er idiot sikkert at du skal kunne klare å bli en makeup dronning etter å ha vært gjennom dette kurset.

 

 

ID-100114320-2

 

Min bakgrunn:

Jeg har jobbet som stylist og make-up artist siden 2009 og har skrevet artikler for aviser og stylet til fotoshoots. Jeg har også hatt Styleseminar og sminket kunder til ulike anledninger og sammenhenger. Jeg har også jobbet med musikkvideo og hatt mange Bli Ny dager med masse flotte damer. Hos meg lærer du kun det jeg vet du får nytte av. Jeg har lært de beste make-up triksene av Hollywood make-up artist som har jobbet med MTV, VH1 for å nevne noen.Jeg vil hjelpe deg å få en stil du elsker, ny selvtillit til å ta egne valg når det kommer til stil og make-up og jeg lærer deg hvordan du kun kjøper det beste på markedet slik at du sparer både tid og penger.

 

“Stilmakeover online kurset gir deg konkrete råd til hva du må gjøre for å få en ny look du vil elske. Det er ditt liv –  lev det nå!”

 

Jeg vet hvordan det er å ha klær man hater. Skapene dine er fulle av bomkjøp eller du nekter å investere i klær til deg selv fordi du er for tykk, for tynn, ikke fin nok, har ikke råd osv osv unnskyldning du måtte ha. Dersom du alltid har hatt lyst til å gjøre noe med deg selv og Bli Ny er tiden kommet nå. Det er i dag du kan ta grep om din framtid. Men ny stil og en garderobe du vil elske blir hverdagen enklere, du får mer selvtillitt og du vil tørre å ta flere steg i retning mot ditt drømmeliv. Ikke vent med å bli den du drømmer om. Livet er nå –  du må tørre å leve det i dag!

 

Les hva kunder sier om kurset:

 


 

Jeg har nå lært å ikke bare kjøpe klær på impuls men planlegge mer

“Jeg likte godt at Stylemakeover online kurset var bygd opp med moduler og beskrivelse og demo med sminke, klær og andre ting. Jeg valgte å kjøpe kurset fordi jeg ville lære mer om stil og mote. Før jeg kjøpte kurset følte jeg at jeg hadde behov for å lære mer om stil og det å ha mer glamour i hverdagen. Jeg har fått resultater som har gjort at jeg nå har lært å ikke bare kjøpe klær på impuls med planlegge mere. Kurset vil jeg anbefale til hvem som helst men særlig de som føler seg litt grå og kjedelig i klesstilen.”


 

 

Kjøp Stilmakover online nå til kun kr 2990,-.

Kursstart er fortløpene.

Kjøp Stilmakeover online her: 
Dersom du har spørsmål eller heller vil betale med faktura kan du sende meg en mail til stylistcamilla@gmail.com