Style coach online

Har du lyst å få en stilanalyse av deg selv der du får tips og råd av en stylist og make-up artist? Du trenger ikke komme til Bodø for å møte meg. Jeg tilbyr nå Style coach online uansett hvor i landet du bor.

Style coach online

 

Har du lyst på en liten make-over av deg selv? Her er hvordan dette gjøres:

Du sender ett bilde av deg selv i helfigur og ett portrettbilde. Du oppgir høyde, str, øyenfarge og farge på hår. Du forteller litt om deg selv og din livssituasjon og hva du sliter med stilmessig og hvilke utfordringer du har. Alt du sender til meg behandles konfidensielt. Du kan stole på meg. Mailadr: stylistcamilla@gmail.com.

Kjøp her kr 1499,-.  
– En stilguide tilpasset akkurat deg

– Forslag til antrekk og hvor du kan kjøpe de

– Make-up tips om hva som kler deg

– Tips til tilbehør

– Råd om make-up produkter

– Hårfrisyrer som kler deg

– 2 oppfølgingssamtaler med meg  pr mail

 

 

Kjøp din egen style coach analyse her sikkert med paypal. Kr 1499. 
 

 

Les hva kunder sier om Style coach online:

 

“Takk for oppdatert stilguide. Har kjøpt noe av plaggene du først foreslo og er veldig fornøyd. Gleder meg til å se på de nye forslagene”.


 

“Tusen takk for stilguiden. Må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg ville få anbefalinger som jeg kunne bruke. Men jeg ble veldig fornøyd!! Det var akkurat hva jeg håpet på. Anbefalinger på hva jeg kan kjøpe og ikke bare generelle anbefalinger ut i fra form og farger. Så tusen takk nok en gang”. 


 

“Tusen takk for en flott stilguide, og overraskelsen som kom i posten i dag 🙂 Koselig 🙂Jeg likte måten det var satt opp på, og presentert for meg, og synes det var flott med det fargekartet du har satt opp til meg, det likte jeg, og det kan jeg nok bruke når jeg kjøper klær”.


 

“For min del, kjenner jeg fortsatt på den gode inspirasjonen etter Style’coach online-forslaget du utarbeidet for meg, Camilla! Har tatt bilder på mobilen av makeup’ merkene og fargene du foreslo, slik at det blir greit å huske dem ved neste parfymeribesøk eller på taxfreeen…eller på shopping i klesbutikkene for øvrig. Hun har på en jordnær, forståelsesfull og inspirerende måte hjulpet meg til å finne frem min enda bedre versjon!;-) Jeg kom over nettsidene hennes da jeg var sykemeldt en periode, og uten krefter. Er nå tilbake for fullt på jobben igjen, og får stadige tilbakemeldinger og komplimenter om den positive forandringen som har skjedd meg!! :-))

Så, jeg er evig takknemlig for Camilla og hennes trygge og talentfulle veiledning!! Kan anbefale henne på det varmeste til alle som drømmer om et lite sporskifte, eller løft i sin egen hverdagsLykke*!! Kontakt henne! – ikke nøl! 😉 Lykke til, og masse GIRL’Power til damer i ALLE aldre!!:-) Gode ønsker fra en Medsøster i sør! <3″


 
Dersom du ikke bruker paypal eller vil betale på annen måte kan du få faktura tilsendt. Kontakt meg på stylistcamilla@gmail.com.

Når du har betalt for stilguiden sender du meg en mail med all info og du vil få din stilguide tilsendt på mail innen 1 uke.

 
Del dine meninger her:
Blogglistenhits