Stylistaz mastermind

mastermind

 

 

Hei superstar!

 

Er du klar for å lære om mote, makeup og hvordan finne ditt uttrykk i jungelen av trender? Da er du på rett plass! Stylistaz mastermind er det hotteste i Norge for stiltørste kvinner som synes det er vanskelig å lese i motemagasiner om hva som passer oss vanlige kvinner. Motebildet i Norge, og resten av verden, er forskudd, kjøpt og betalt og du kan ikke stole på at det som står i bladene virkelig funker. Der kommer jeg inn. Jeg skal hjelpe deg å finne hva som passer for deg. Du lærer alt fra meg når det kommer til de beste makeup produktene, hvilke klær som er trendy og du får konkrete videoer fra meg der jeg viser hvordan du  legger ulike makeup looker. Jeg er opptatt av at ting skal være lettvint, funke i hverdagen og ikke minst være ærlig med deg. Alt jeg anbefaler kommer fra hjertet. 

 

Stylistaz mastermind er ett månedlig abbonement for motesøkende kvinner som seriøst har lyst å lære om mote og makeup på den ærlige måten. Hvis du er klar for å teste ut nye ting hver måned, se videoer og bli motivert til å leve ut din drøm, ja da er dette midt i blinken for deg.

Vil ha ny stil, mer tid, mer frihet til å leve? Ja hva venter du på kjære?! Bli med i Stylistaz mastermind i dag og få tilgang til også en lukket gruppe på Facebook der vi deler erfaringer, støtter hverandre og blir sikre på hva vi vil. Husk det er din stil. Ditt liv. Lev det nå!

 

Bli medlem i dag og få første mnd til kun kr 99,-.  Full pris er 199,-. 

  • JA! Jeg forstå at jeg hver måned som medlem vil motta nye og verdifulle videoer, podcast, treninger som tar for seg makeuplooks, motivasjon, øvingsvideoer, hvordan jeg kan tenke for å oppnå en ny stil alt basert på Camillas vei inn i hennes motebildet. Alt dette vil gjøre at jeg blir en ny versjon av meg selv og tør å tenke nytt.
  • JA! Jeg skjønner at jeg hver måned vil kunne stille spørsmål til Camilla der jeg får svar på det jeg lurer på gjennom hennes webinarer. Jeg kan stille spørsmål via mail eller via forum. Jeg kan høre på disse opptakene når jeg vil og trenger ikke selv være live med på dette.
  • JA! Jeg forstår at jeg som medlem har full tilgang til alt materialet til all tid som gir meg resultater med engang jeg starter å implementere.
  • JA! Jeg forstår at jeg gjennom Stylistaz mastermind betaler kun kr 99,- for første mnd, deretter kr 199,- pr måned og jeg kan avslutte abbonementet når ikke lenger trenger Camillas støtte og hennes nytenkende treninger, videoer og motivasjon. 
  • JA! Jeg forstå at jeg kan gå bak teppet til Camillas liv som stylist, gründer og forfatter og lære eksakt hvordan hun har klart å finne sin stil og positive målsetting i livet selv om hun har fulltidsjobb, 2 små barn og kun 5 min rådighet på badet hver morgen. Jeg vet at jeg kan klare det også!
  •  JA! Jeg forstå at det simpelthen ikke er ett kulere sted å være på internett som en motesøkende kvinne som er seriøs med sin stil og sitt liv og som ønsker å få valuta for sine penger, støtte fra Camilla og andre kvinner. Det ville rett og slett være galskap av meg å ikke sjekke dette ut!

 

Bli med oss i dag på Stylistaz mastermind du vil IKKE finne en mer ærlig, støttende og verdifull plass å være som en kvinne som er seriøs med å fornye sin stil, leve sitt drømmeliv og slutte å bekymre seg over bagateller i hverdagen. Det lover jeg deg!

 

stylist

 

Bli med i dag og opplev en ny frisk måte å oppleve mote på 

 

Dette vil du få:

– Nye videoer hver måned

– Mulighet til å spørre spørsmål live via webinar og høre på i ettertid

– How to videoer om mote, sminke og hår

– Mine best tips til deg

– Motivasjons trening

– Se bak kulissene i min bedrift og hvordan jeg klarer å holde koken

– Tilgang til facebook gruppen der vi støtter hverandre, spør spørsmål og deler erfaringer

– + masse mer bonuser etterhvert

 

 

Hva kunder sier om meg:


 

Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!

“Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle!
Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gode tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har).
Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier “Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør”.
Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kapittel om å være gravid og stylish!

Og hva bør garderoben bestå av? Camilla har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapittel, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier “denne kan du kombinere i det uendelige”. For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka 😉

Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips Boken har samlet alle gode og fornuftige tips på ett sted!et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.
Dette er en super julegave til mor, venner og kollegaer – hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?”
Hilde Moholt, Hilde M – lykkelig med liten, Mo i Rana

 


 

Jeg er veldig fornøyd!

“Takk for oppdatert stilguide. Har kjøpt noe av plaggene du først foreslo og er veldig fornøyd. Gleder meg til å se på de nye forslagene”


 

Det var akkurat hva jeg håpet på

“Tusen takk for stilguiden. Må innrømme at jeg var litt usikker på om jeg ville få anbefalinger som jeg kunne bruke. Men jeg ble veldig fornøyd!! Det var akkurat hva jeg håpet på. Anbefalinger på hva jeg kan kjøpe og ikke bare generelle anbefalinger ut i fra form og farger. Så tusen takk nok en gang”.


 

Tusen takk for en flott stilguide

“Tusen takk for en flott stilguide, og overraskelsen som kom i posten i dag 🙂 Koselig 🙂 Jeg likte måten det var satt opp på, og presentert for meg, og synes det var flott med det fargekartet du har satt opp til meg, det likte jeg, og det kan jeg nok bruke når jeg kjøper klær”.


 

Anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv

“Før jeg leste boken «Kvinner tjen mer penger nå!» var jeg økonomisk i en situasjon som var litt trangere enn jeg var komfortabel med. Etter å ha lest boken og testet ut har jeg tatt følgende grep: ryddet opp i skapene, solgt litt “skrot” og funnet nye kombinasjoner i klesskapet. Jeg har fått resultater som ikke har kostet mye i penger, men jeg har fått komplimenter fra andre. Jeg vil anbefale boken til kvinner som trenger inspirasjon og nye måter å tenke på og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er inspirerende, flink og positiv.

Også har jeg fått bedre tid fordi jeg brukte en ettermiddag (etter å ha tatt stilkurset og lest boka) på å sortere og kombinere klær, sånn at det som er i skapet nå, er ting som blir brukt. Det jeg ikke brukte, ga jeg bort. Jeg gleder meg til alle dine poster fordi jeg får “piff” til å ta grep:-)”


 

Etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere

Før jeg tok kurset «Få mer glamour i min hverdag» var jeg sliten og følte meg grå uansett hva jeg gjorde, men etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg mye freshere med små justeringer og fikk resultater som gjorde at jeg ble mer glad og fornøyd.

Jeg vil anbefale kurset til kvinner som trenger et lite puff til å føle seg bedre i hverdagen og å ta seg bedre ut, og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun gir enkle og gode tips og fordi hun oppriktig vil hjelpe deg til en mer glamorøs og sprudlende hverdag og til å være den du er.

Hovedpoenget er ikke å bli som dem du ser i motebladene, men å finne din stil og å gå etter det som inspirerer deg og som får hjertet ditt til å synge. Akkurat som når vi var småjenter og helt naturlig og frydefullt gikk etter det vi likte, enten det var en fin klemme eller et skjørt med rosa prikker på.


 

Jeg vil anbefale kurset til kvinner som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv

“Før jeg tok kurset «Få mer glamour i min hverdag» var jeg litt fargeløs men etter å ha sett og prøvd ut kurset følte jeg meg inspirert og fikk resultater som gjorde at jeg ble mer interessert i å gjøre små endringer i mine vanlige rutiner. Jeg vil anbefale kurset til kvinner som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv og jeg anbefaler Camilla Kristiansen fordi hun er jordnær og praktisk og kommer med anbefalinger som stort sett passer for meg.”


 

Camilla dette vil jeg teste ut. Jeg melder meg på her: