Stylistaz stilkurs online

Finn din fasong - Få ny stil - Lær å smink deg

 

Spør du deg selv kan jeg virkelig finne ut hvordan jeg blir stilsikker.

Kan jeg virkelig få en ny stil jeg ELSKER?

Hvor mye lengre må jeg vente før jeg kan få drømmestilen jeg ser for meg.

Hvis din frustrasjon etter å ha en stil du liker er som min (tenk: sorte klær, kunne ikke sminke meg, alltid dårlig tid, ingen sans for klær) da vet jeg hva du føler.

 

Denne stilsøken etter å være lekker, vakker, se yngre ut og være trendy er ikke for den umotiverte.

Men her er hva du trenger å vite om dette.  Hvis du tar dette til deg nå med engang og lar være å lese resten nedover da har jeg gjort min jobb for dagen.

 

Du KAN kle deg i hva du vil, du kan begynne I DAG, og du kan BLI den kvinnen du alltid har sett for deg.

Men hvis du vil bli henne må du brette opp ermene og leve slik du sier du vil. Du må gjøre det nå!

 

Og når du joiner meg i Stylistaz Stilkurs online- programmet for kvinner som er lei av å ikke bli sett, er frustrert over flokkmentaliteten og ønsker å leve livet her og nå, så vil jeg vise deg EKSAKT hvordan du kan forandre din tankementalitet på egen kropp, stil og hva som må til for at du blir den trendy kvinnen du alltid har drømt om å være. 

Kurset er for deg som:

 

– Har du lyst å finne ut hva som er din figur og hva du bør kjøpe av klær?

– Har du lyst å vite hva som er din ansiktsfasong og finne ut hva som kler dine ansiktstrekk?

– Trenger du å lære om hva som er klassikere i garderoben som du bør investere i?

– Vil du ha mine beste makeup tips og la meg vise deg hvordan du kan legge en glødende makeup på 10 min?

 

 

 

IMG_7596

Jeg heter Camilla Kristiansen og jobber som stylist, driver mitt eget firma og er også utdannet siviløkonom og har skrevet fire bøker. Jeg har utviklet dette stilkurset fordi jeg vil at flere kvinner skal kunne få ny stil uten å måtte dukke opp hos meg + at jeg kan nå ut til flere som trenger min hjelp. Jeg vet at du er frustrert over egen stil, at du ikke bruker penger på deg selv og at du helst vil gli inn i mengden. Kanskje du har noen kilo for mye eller at du ikke synes du er fin nok. Alt dette er kun unnskyldninger for at du ikke tør å satse på deg selv. Du er bra nok akkurat som du er, du trenger bare ett lite push i riktig retning. Her kan jeg hjelpe deg.

 

IMG_7742

 

Min stil har ikke alltid vært noe å skryte av. Jeg har hatt perioder i mitt liv der jeg kledde meg for å ikke synes. Jeg kledde meg i sort, var deprimert og likte ikke min look. Det var ikke før etter jeg fikk min første datter i 2006 at jeg fikk inspirasjon og ett puff til å endre min stil. Jeg bestemte meg for å satse på meg selv og tørre å vise hvem jeg er. Jeg fant min stil og har nå utviklet Bli Ny dager for kunder, personlig shopper timer og dette stilkurset hvor jeg kan lære deg å bli en flott kvinne som har en egen stil du er stolt av.

 

Kjøp Stylistaz stilkurs her: 

 
  • 6 moduler du kan ta i ditt eget tempo
  • Oppgaver underveis som gir deg svar på ting du trenger å avklare ang egen stil
  • 12 videoer som viser deg både visuellt og med tale hvordan du skal gå fram
  • Tilgang til en privat gruppe på Facebook ( om du ønsker ett nettverk) Her er jeg innom daglig for å svare på spørsmål
  • Bonusvideoer underveis
  • Tilgang til kurset for alltid
  • Masse inspirasjon fra meg og motivasjon for å klare dette på egenhånd

 

10501593_777837572246818_4403515460620488283_n

I kurset får du 4 sminkevideoer der jeg lærer deg å:

 

– Legge ett godt grunnlag for makeupen slik at den holder lenge

– Hvordan du legger en fresh makeup på 10 min

– Min hemmelige glødende makeuplook alle kunder elsker

– Lær å legge smokey eyes

 

IMG_5961

 

Min bakgrunn:

Jeg har jobbet som stylist og make-up artist siden 2009 og har skrevet artikler for aviser og stylet til fotoshoots. Jeg har også hatt Styleseminar og sminket kunder til ulike anledninger og sammenhenger. Jeg har også jobbet med musikkvideo og hatt mange Bli Ny dager med masse flotte damer. Hos meg lærer du kun det jeg vet du får nytte av. Jeg har lært de beste make-up triksene av Hollywood make-up artist som har jobbet med MTV, VH1 for å nevne noen.Jeg vil hjelpe deg å få en stil du elsker, ny selvtillit til å ta egne valg når det kommer til stil og make-up og jeg lærer deg hvordan du kun kjøper det beste på markedet slik at du sparer både tid og penger.

 

“I dette stilkurset tar jeg deg med på en reise der du er i førersetet og destinasjonen er det du drømmer om – ny stil og ny look”

 

Med en ny stil og en look du kan være stolt av vil dine drømmer også være innenfor rekkevidde. Jeg vet at dersom du ikke føler deg vel med hvordan du ser ut vil du aldri kunne føle selvsikkerhet nok til å følge dine andre drømmer og mål. Ikke vent med å invester i deg selv. Livet er i dag – lev nå!

Kjøp Stylistaz stilkurs her: Kurset koster kr 2990,- som er en investering i deg selv. Dersom du har lyst å forandre deg gjør du det nå. Hvis ikke nå kommer du aldri til å bli klar. Do it now!
Dersom du ønsker å få tilsendt faktura eller har andre spørsmål kan du sende en mail til stylistcamilla@gmail.com.