Monica Nordbø

En positiv stilbok!

MeControlXXLUserTile
“Det var for noen måneder siden Camilla fortalte at hun hadde gitt ut en bok. Denne har hun snakket å skrive i lang tid, men nå hadde hun klart å få den utgitt.
Min venninne har en stor interesse for klær, mote og sminke og hvordan vanlige norske damer og mødre kan kle oss opp på både jobb og fritid og føle oss vel uansett kropp, fasong og hårfarge.
Så nå var hennes drøm oppfyllt, boka var klar og hun ville sende en til meg for at jeg skulle lese igjennom. Jeg begynte å lese, og ble mer og mer stolt av venninna mi. Her fant jeg tips om hva en bør ha i en basis garderobe, hvilke klær som passet min fasong, hvilke farger jeg passer, sminke som passer mine farger og øynefarge etc etc. Dette er akkurat det jeg har vært ute etter! Mange bøker handler om mote, men denne boka hadde en vinkling som gjorde at jeg kunne forholde meg til den med min kroppsfasong og må innrømme mine all hast sminkerutiner. Jeg hadde besøk av Camilla for ett par år siden i Stavanger, og der la hun sminke for alle mine venninner. Kan trygt si at det ble en artig kveld på byen, hvor alle følte seg som ny og alle menn snudde seg etter oss! Og vi er vanlige jenter!
Stolt av deg Camilla, du har skrevet en fantastisk bok!”
Monica NordbøJoint venture fin analystStavanger

Comments are closed.

Blogglistenhits